Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подготовка за матурите след седми клас

  • 658
  • 2
Здравейте! Имам син, който в момента е в шести клас, и тъй като догодина ни предстоят матури по български език и литература и по математика, бих искала да се посъветвам с други опитни родители, които са преминали през тях. Моля ви да дадете препоръки за правилна подготовка за изпитите. Мечтата ни е СМГ и много се надяваме да ни помогнете със сбъдването й.
Виж целия пост
# 1
Важно е да се разровите за добри учители, на които да запишете детето на школа. По математика не е толкова трудно, защото от СМГ учителите все са добри. Но много си зависи от детето. Ако не седне да си учи вкъщи, само с школата нищо няма да стане. Хубаво е да се яви на няколко пробни изпита, да видите как горе-долу върви. Миналата година матурата беше доста трагична, МОН трябва да се замислят какво правят. Не притискайте твърде много детето, но не го оставяйте съвсем без надзор, защото, колкото и да са отговорни, в тази възраст особено хич не им се учи.
Успех и дано сбъдне те желанията си!
Виж целия пост
# 2
Заповядайте в темите за СМГ:
Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"- 7
СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 11
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия