Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Travel card/ Пропър холидей оод

  • Публикувана: 20 фев. 2020, 14:47 ч.
  • Последно мнение: 1 юли 2020, 00:50 ч.
  • 316
  • 4
Здравейте.  Не открих нито една тема или коментар за тази фирма, а силно се надявам,  че някой ще сподели мнение. Превела съм капаро за лятната ни почивка и исках, преди да преведа и останалата сума, да прочета реални коментари за тази фирма.  Мога да предложа линк към офертите им. Първоначално ми заприлича на сайт за ваучери, но се оказаха туристическа агенция.  Притеснителното за мен е, че всичко е онлайн и не се виждаме, не подписвам договор, а получавам потвърждение за всичко на мейла.
https://greece.travelcard.bg/garcia.php?w=2&region=6&hot … eMax=15000#result

Моля, споделете мнението си за тях, ако сте ги ползвали
Виж целия пост
# 1
Ако не бъркам, в тази оферта датите са извън сезона. А Гърция е една от най-достъпните дестинации без ТА. ЗАщо не се свързахте директно с избрания хотел за оферта?
Виж целия пост
# 2
Линкът не е за конкретната оферта. И на сайта на хотела и в букинг цените са по-високи или двойни. Въпросът ми беше дали някой може да сподели мнение за фирмата или е купувал оферта от този сайт.
Виж целия пост
# 3
Здравейте, аз също се интересувам от фирмата. Осъществи ли се почивката ви и имахте ли проблем с фирмата. Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Здравейте, има ли доволни и надеждна ли е тази агенция?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия