Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ рискова бременност - Плевен

  • 460
  • 3
Здравейте, момичета,

Не намерих тема, в която да е коментиран скоро въпросът, затова създавам нова.

Бих била благодарна, ако ми препоръчате лекар, в гр. Плевен, във "Втора клинична база", който да следи рискова бременност и да е наясно с тромбофилия.
Виж целия пост
# 1
А защо точно трябва да е във Втора база?
Виж целия пост
# 2
Защото нямам доверие на частните клиники. Изпатих си от едната, много, много лошо и предпочитам да се доверя на лекари, които са наясно какво правят. Също така, в други теми, видях разкази на други момичета, които са преживели ужасни неща в едната частна клиника, в която и аз преживях моя ужас, което още повече ме кара да се съмнявам в компетентността им. Явно не е единичен случай. Знам, че има и много жени, които са се следили и раждали там и са доволни, но напоследък чувам само за издънки от тяхна страна. Това е причината да предпочитам ВКБ.
Виж целия пост
# 3
Кой Ви постави такава диагноза?! Ако нямате такава- изписана в лекарско заключение, епикриза, медицинска експертиза, трябва да търсите друг специалист. Ако въобще може да се говори за тромби, то те се образуват по множество причини. Например некачествена дрога.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия