Сироп от черен бъз

  • 697
  • 2
Здравейте, необходимо ми е мнението на човек с опит в приготвянето и използването на сироп от черен бъз. От няколко години правя и в къщи пием. Сиропът в бурканите от тази есен, обаче има горчив вкус. За първи път ми се случва това и не знам на какво се дължи. в мрежата има много противоречиви мнения. Винаги внимателно избираме местата, от които берем. Тази есен брахме от друго място. Но то ни беше препоръчано от хора, които няколко години вече берат от там и правят сироп. Техния сироп от есента не е горчив.
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Знам ли. Да не би да сте попаднали на фалшива захар, или сиропът да не е ферментирал както трябва? Или да е имало зелени зрънца?
Виж целия пост
# 2
И аз се чудя! Сиропът е ферментирал добре, гъстотата е както обикновено, зърната ги чистихме цял ден (може и да сме пропуснали някое), захарта е от магазина ...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия