Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся съвет!

  • 336
  • 4
Здравейте мами!
Чудя се какво да правя и затова реших да питам и вас!
Гоги е на 10  навършени месеца. Вече съм му заместила 3 хранения( последното преди около месец и 1/2), а сутрин и вечер е само на кърма. Но поради рядкото кърмене, кърмата ми намаля и ми се струва, че вече не му стига. Вечер му давам от двете гърди, но от известно време взе да се буди през нощта(4-5 часа). Давам му вода, гушкам го, но докато не му дам цицата не се успокоява. А така лакомо я захапва и дърпа, че направо виждам звезди. Това ме наведе на мисълта, че се буди от глад. Дори веднъж се опита да налапа носа ми!
Дайте предложения какво да правя! Rolling Eyes Дали да му дам адаптирано мляко? Дали да пробвам с кисело? Или пък нещо друго за вечеря? Направо не знам как да постъпя.
Виж целия пост
# 1
Не, давай му както досега и от двете гърди на всяко ядене, на което кърмиш. Така хем ще суче колкото иска, хем ще стимулира лактацията.
Виж целия пост
# 2
Обаче ми се струва че пак е гладен! И като стисна гърдите след като ял нищо не потича!
Виж целия пост
# 3
И от моите не тече, споко. Така трябва.
Като му даваш да суче, ще има мляко. Ако дохранваш с адаптирано, ще се отбие, и кърма няма да има.
Редувай по няколко пъти гърдите.
можеш да даваш малко вечеря към 19-20 (зависи кога си ляга, 1 час преди сън), и после да си кърмиш за лека нощ. Също кърми и нощем, разбира се.
Виж целия пост
# 4
Boo, Благодаря ти много! Вдъхна ми кураж, че както съм си свикнала да го кърмя, хич не ми се занимава с шишета и биберони!
 newsm20
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия