Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Програми създадени от нуттиоцисти

  • 530
  • 5
Здравейте настоящи и бъдещи Мами 😊
Искам да попитам, тъй като никъде не намирам тема за такива от вас които са се подлагали на холистични програми създадени от нутриоцисти и по конкретно някой да ми сподели нещо за Програмата Супер Бебе от Елена Терзиева?
Благодаря предварително
Виж целия пост
# 1
Здравей,

Аз участвах в тази програма преди време...честно казано, не бих казала, че има ефект, поне при мен. Доста от нещата ми бяха неприложими, има доста маркетинг вътре и ти предлагат разни странни продукти. Може би си зависи и от човека и до колко вярва/спазва съответните предписания по програмата.
Виж целия пост
# 2
Мдам предполагам, аз съм рядко с овулация това е проблема а какво представлява храненето
Виж целия пост
# 3
Всъщност храненето май беше най-интересната част, предлагат се рецепти, обяснява се кои храни и как могат да помогнат за фертилитета (като изключим постоянните добавки, които се предлагат да се закупят от фирма, която очевидно е на създателката на програмата). Аз лично не съм фен на тея схеми.
Виж целия пост
# 4
Не е ли нутриционист?
Нутрициология в буквален превод означава „наука за храненето“ (лат. nutricium хранене + гр. logos учение, наука)
Влязох в темата от любопитство, защото от неправилното изписване в заглавието силно се озадачих. Моля, поправете.
Виж целия пост
# 5
Здравейте. Наскоро присъствах на безплатен уебинар на Елена Терзиева във връзка с проблемното зачеване. Честно казано целия този час, който говори ми заприлича на опит да си закупим пакета, а не на споделяне на полезна информация. Говореха се общи приказки, които са ясни на всяка жена, която се е сблъскала вече с трудности около забременяването. Дори ми направи кофти впечатление как се опитват да се изкарат пари от нещастието на хората... Разбира се, може да има дами, които да са успяли с този метод (или е случайност). За момент дори аз се замислих дали да не опитам, но така без никакви реални мнения от хора не бих рискувала. Някой все пак да сподели такова?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия