Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неспокойно бебе

  • 647
  • 7
Здравейте, малката ми девойка е на 5месеца и 3седмици. От известно време е доста неспокойна, което е необичайно за нея. Доста спокойно бебе е. Заиграва се много с играчки през повечето време заспива самичка в леглото. Обаче тук от две седмици е ужас направо иска само да се носи плаче много често. Сменя си рязко настроението, както се смее изведнъж почва да плаче. Заспива трудно с много люшкане и лесно се буди. Проплаква докато спинка изведнъж. Има силно слюнка, леко сополи и се закашвля чат пат (според мен от слунките). Дърпа си ушичките, но не я болят, като я натисна не дава признаци за билка. На 4м  и 20 дена ни избиха долните две зъбчета. Венците са и доста бели, но не виждам да идва от някъде ново зъбче. Само на Ам сме пие по 200мл-240мл.  И давам зеленчуково пюре на обяд. Хапва по 5 пъти или 6 на ден. Нощно хранене нямаме. Вече не знам какво да я правим. С бащата останахме без ръце. Иначе когато е спокойна си е същото щастливо и игриво бебче. Сега сме в процес и на обръщане и вече иска да се изправя, обаче не може и само се ядосва.
Виж целия пост
# 1
От зъбите ще да е. Търпение. Няма да е все така.
Виж целия пост
# 2
Със сигурност е от зъби, не се безпокойте. Щом си дърпа ушите,това е знак,че са тръгнали горни зъби.
Виж целия пост
# 3
И аз се присъединявам към мнението, че са зъби. На нас много ни помогна гелчето на бочко с лайка и ягодка. От 0+ е и е без ограничение колко пъти ще се даде. Мажеме го на бибата и сина ми си заспиваше или си се зацокваше и спираше да реве.
Виж целия пост
# 4
Днес се вижда горно зъбче, което е пробило. Найстина е било заради тях, но просто ми се струваше твърде раничко.
Виж целия пост
# 5
То май няма рано или късно, поне аз така го виждам, защото гледах някакво клипче на една англичанка и нейното 10 месечно дете  имаше доста зъби, пък моя син на 10 месеца има 4- тири Simple Smile Иначе зъбките са си тежка работа реват, не искат ядене, лиги -  направо парти хихи Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Здравейте отново. Бебчо вече има 8 зъба. 2 Горни и долни и 2 средни долни и горни. Общо взето всичко започна от 4ти месец вече е на 7 месеца. През това време постоянно е с течащто носле. Излезне едно зъбче спокойна е два дена и после мъките започват наново. Сега пак беше спокойна 3 дена и от вчера пак се почна мъка, но се притеснявам.. дали е възможно да и разтът още зъби на тази малка възраст? Струва ми се че Горни кучешки са тръгнали, но не знам дали си въобразявам вече. Ай когато я мажа с гелче долните първи кътници, ми се струва, че има бабунка във венеца( така да се изразя) за сега винаги ги е изкарвала в компелкт по 2 зъба.  Всичко се повтаря. Едно пищене докато спинка лесно се буди. Трудно заспива. ( иначе си заспива самичка) Дава претенция на храна. И се върти страшно много. А сега от един месец ми прави впечатление, че докато заспива търси да си мушне главичката някъде. Дали в мен дали в одеалото или възлавница ако е на нашата спалня, когато е в креватчето в обиколника се вре и има едно любимо пате, без което не заспива и само си го слага на лицето докато заспива. Не спира да си дърпа ушетата, като започва когато и се доспита и го прави докато заспива и спинка. Притеснявам се вече дали да не и има нещо пък аз да се успокоявам със зъби. Педиатърката е сигурна, че е от тях. Сега съм пуснала кръв и орина профилактично. Но се чудя дали да не я заведа на УНГ?
Виж целия пост
# 7
От зъбите е , ние не ги усетихме с първото дете , на второто му избиват със зор . Може да даваш Дентокинд .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия