Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

  • 39 320
  • 349
# 315
Опитах се да напомня и аз, че дисплея не работи....не става дума само за свръзване на две устройства.
Виж целия пост
# 316
Може да пробваш с HDMI кабел да свържеш втори монитор. С бутона с прозорчето+Р се влиза в опцията за избор с кой монитор да работи. Изчакай 3-4 секунди да се задейства менюто (че нали не го виждаш) и прецъкай със стрелката надолу три пъти. Това е да работи само вторият екран. Ако проблемите са със драйверите, обаче, това няма да сработи.
Виж целия пост
# 317
Извинявайте , аз  не съм прочел внимателно , разбрах че искате да вържете два лаптопа един към друг.
Ако не работи екрана , и бързате , най добре в сервиз да извадят харда и да го вържат към друг лаптоп.
Виж целия пост
# 318
Благодаря за предложените варианти момчета,ще пробвам.
Върти ми се нещо,че може втория лаптоп да се ползва като монитор на повредения,но явно не е така.Много филми съм гледала Grinning
Виж целия пост
# 319
По принцип може  на един монитор да се сложат няколко компютъра. Проблема е че като не ви работи дисплея , не могат да се направят настройки. Отново се извинявам , аз разбрах , че просто искате да свържете двете машини.
Виж целия пост
# 320
Здравейте!
Можете ли да ми помогнете с някаква идея в тази ситуация: моят iPod Touch  беше откраднат. Маркирах го като откраднат в Find My iPhone. Полицаите го намериха и ми върнаха (имам документи от полицията). Той сега е блокиран, иска passcode (не password). А аз никога не ползвах този пасскод, дори не чух за него. Хората пишат че default passcode е 123456, обаче той не работи. Какво да направя? Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 321
Здравейте ,
Линка си е от Епъл. Подчертават ДЕБЕЛО , че ако не си знаете паса , ще се наложи да изтриете , цялата информация. Така както го прочетох ,  отнася се точно за вашият случай.
https://support.apple.com/en-us/HT211080
Виж целия пост
# 322
Благодаря за отговора. Проблем беше, че и да изтрия не успях, дори и через компютер защото той не види айпода.
Днес бях при поддръжка в iStyle, те вече пишат, че айподът е готов.
Виж целия пост
# 323
Здравейте!
Имам следният проблем с лаптопа.Вчера не успя да се изгаси остана черен екран с една стрелка която се мести от мишката, преди  искаше да се актуализира ,но аз го отложих .Днес натискам копчето за включване и отново се появява черен екран и движеща се стрелка на мишката
Виж целия пост
# 324
Здравейте ,
Опитайте се да влезнете със сейв мод. Ако е с уин 10 :
https://www.youtube.com/watch?v=9_fKbE7iEbw
И от там изберете или поправка или директно зареждане към по предишна версия.
Виж целия пост
# 325
Здравейте! Искам да попитам нещо, във връзка с телефона ми, който блокира. Снощи играех едни игри на него, но ми позвъниха в същото време. Аз вдигнах и говорих 3-4 минути, но след приключване на разговора, телефонът ми направо блокира. Екрана остана черен, а горе индикациите за състоянието на батерията, часът и останалите икони в навигационната лента замръзнаха. Пробвах да го изключа, но не стана, дори извадих сим картата, за да изключи, но пак не стана. и до сега си стои така, с черен екран, който е замръзнал в часа на блокирането. Мислите ли, че мога да направя нещо сама, за да го отблокирам? Телефонът е Huawei P9 lite, ако има значение.
Виж целия пост
# 326
Здравейте,
По принцип вариациите на "какво е станало" са много.
Рано или късно ще се изключи , батерията ще падне.
Може да извършите "твърд заводски ресет".
Ето как :
https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p9-lite-2017/
Дано помогне.
Виж целия пост
# 327
Здравейте,
По принцип вариациите на "какво е станало" са много.
Рано или късно ще се изключи , батерията ще падне.
Може да извършите "твърд заводски ресет".
Ето как :
https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p9-lite-2017/
Дано помогне.

Благодаря ви за отговора! Междувременно батерията наистина падна и сега работи. Ще прегледам как се прави заводски ресет, в случай че пак стане нещо.
Виж целия пост
# 328
Здравейте, не е много по темата, ама ако може някой да помогне... Опитвам се да подкарам телевизор Toshiba 32el833g със стайна антена, но не открива канали. В Настройки съм избрала типа да е 'Antena', на source съм избрала 'TV'. Антената съм я мушнала в тази дупка в дясно, над шарените, не знам дали там й е мястото, но само там успях да я намуша Grinning

всъщност по едно време уж намери 5 канала, незнайно как, които се появиха в списъка, но не предават, няма звук и картина. Някой може ли да даде идея как се настройва този телевизор? Антената е пробвана на друг и си работи.
Виж целия пост
# 329
Да не трябва декодер?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия