Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помощ при компютърни проблеми или повреди на домакински уреди

  • 65 721
  • 481
# 450
Благодаря Ви за отговора. Явно няма място за претиснение. Благодаря!
Виж целия пост
# 451
Господин Игнатов,имам лаптоп ,старичък HP, XP e.Има ли шанс за нов живот-да мине на 10ка?
Виж целия пост
# 452
Здравейте ,
Ето изискванията за Уин 10 :
https://support.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-system-re … 467c-795cf0386715
Ето как да проверите параметрите на вашият лаптоп :
https://www.bloomberg.com/faq/question/how-do-i-check-my-pc-hard … e-specifications/
Има обяснение и за 7 и за 10
Виж целия пост
# 453
Здравейте, имам въпрос относно съдомиална Едеса, модел 1LE-031SX. Ползвам я от 3 месеца, беше в апартамента, който купихме. До сега работи без проблем, но светна лампичката за сол, след добавянето й, лампичката угасна, но започнаха проблемите. При пускането, започва да работи, мие около 5-7мин (при къса програма около 30мин), изведнъж спира, светва лампичка "край на програмата " и се чуват 9 бибкания. Според рисунките на вратата й, това е грешка F9 "Алтернатива ". Друг път при пускането й, започва изпомпване, после се чува някакво пукане 5-6 пъти и въобще не пълни вода, а отново светва "край на програма" и 9 сигнала. Нямам книжка, незнам каква е тази грешка и сега се чудя дали е нещо дребно за смяна или просто е заминала съдомиалната и трябва да се купува нова? Живея в чужбина и тук с техник нещата са малко сложни (не знаят английски и не можем да се разберем), а и вземат скъпо само да дойдат да я погледнат. Не знам дали си заслужава ремонта, даже не знам колко е работила и колко е стара... Идеи какъв може да е проблема?
Виж целия пост
# 454
Здравейте ,
Моделът е сравнително стар. Така както ми го описвате програматорът е изгорял , той струва около 100 евро  , а понеже не знам къде се намирате , не мога да ви кажа колко би струвал труда на един техник.
Но вие си сметнете този труд + 100 евро + доставката.
Проверете в най близкият магазин колко струва една миялна.
Виж целия пост
# 455
Иван Игнатов, благодаря ви. Да, стар е модела, но тя явно не е била въобще ползвана, поне така изглежда на външен вид. Бях писала в един местен форум за техник, някакъв човек ми е писал, че може да дойде да я погледне за 80 евро. Ако трябва да купя този програматор за 100 евро, става половината от цената на едно Беко например Grinning
Ще помисля, благодаря още веднъж...
Виж целия пост
# 456
Здравейте, на настолния ни компютър ползваме безжичен Интернет. След преинсталиране на Уиндоус (10) има проблеми със стабилността на връзката. Пробвах различни wifi адаптери, с драйверите уж всичко е ок, но проблема си остава. Никой друг уред няма този проблем, рутера е качествен и нов (wifi 6).Идеи, какво мога да направя?
Виж целия пост
Реклама
# 457
Здравейте , или е драйвери , или е качество на доставката от доставчика , ако сте сигурни в версията на драйверите , обадете се на доставчика.
Виж целия пост
# 458
Здравейте, Иван Игнатов!
Какъв е принципът на работа на домакински електроуреди, които се свързват през приложение към wi-fi?

Знам защо аз не мога да се свържа (имам Huawei, произведен малко преди САЩ да стартират с рестрикциите към компанията), естествено, че няма да мога да свържа iRobot, слязъл от поточната линия 2022 година.

Приложение - > домашна мрежа - > уред?

Може ли линк на български, в който да прочета основното?
Благодаря!
Виж целия пост
# 459
Здравейте ,
Конкретен линк точно на тази тема не намирам осбенно на бългърски.
https://my.electricianexp.com/kak-rabotaet-wi-fi-rozetka-i-v-che … eimushhestva.html
Тук може да намерите информация за общият принцип на работа на такъв тип връзка
Виж целия пост
# 460
Благодаря!
Имах нужда точно от това обяснение. "Гнездо"...
Бъдете здрав!
Виж целия пост
# 461
Здравейте,имам следния проблем: Преди половин година сменях термостат и нагревател на бойлер Аристон, всичко вървеше добре до днес,забелязах,че е нагрял повече от нормалното,стрелката беше отишла в сектора,след този,в който стои обикновено,като се опитах да го изключа,въртейки кръглото му копче,с което се настройва степента му, бойлера не реагира по никакъв начин,не се чуваше обичайното цъкане на терморегулатора,изключих го от копчето на стената.Наясно съм,че терморелето не е оригинално,но възможно ли е да се е прецакало за половин година?Има ли вероятност да е другаде проблема?
Виж целия пост
# 462
Здравейте , по всяка вероятност проблемът е в релето.
А относно дали е възможно да се развали , да напълно.
В цял свят се продават все по некачествени части.
Виж целия пост
# 463
Здравейте,днес пуснах бойлера с идеята да го спра ръчно,когато достигне до необходимото ниво.Лампичката му свети,чува се звук от нагревателя,но...стрелката не помръдна и след близо час,топла вода нямаше....на какво ви навеждат тези симптоми?
Виж целия пост
# 464
Здравейте , релето , то почва да прави номера , веднъж зацепи на висока темпертура после на ниска ,
то работи на принжципа на реостат , и явно вече си е заминало.
Аконе работеха нагревателите , то още предният път щеше да се разбере .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия