Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Режим да деца

  • 639
  • 10
Здр на всички може ли опитните майки да споделят с мен колко пъти ятат децата им в възраст 1.5 г. нещо мисля че ния ядем малко и давате ли хляб ние сме със запек постояно гледам да и правя разхлабваще храни.
Виж целия пост
# 1
Моята дъщеря е на тази възраст и се храни 4 пъти на ден. Ако манджата е рядка, слагам сухар.
Какво казва педиатъра за този запек? Постоянен ли е? Повлиява ли се от храни?
Виж целия пост
# 2
Появи се преди около 2 месеца от тогово на сам няма никакво отърване лл ни изпиза Лактулоза после я сменихме с Дулфалат просто вече незнам всеки ден във меню то гледам да има сини сливи круша нектарин грозде а храта почти всичките са кат супа без хляб.и почти гледам яденото да е с грах броколи карфиол домати  ч.п. з.п. спанак и малко слагам фиде. Исках я да закам на гастроентролог ама в тово извънредно пологение.
Виж целия пост
# 3
Изобщо ли не ходи или е просто мъчително?
Виж целия пост
# 4
Иначе си ходи сам без клизми за сега ама.просто му е много твърт акото кат камък е и е на големи бучки.Много е болезнено аз самата я виждам и някакък страх я обхвана напоследък направо е кошмарно .
Виж целия пост
# 5
Според мен ви трябват фибри, пробиотик, освен лактулозата. Най- добре се консултирайте с гастроентеролог, щом е кошмарно. Аз не бих се притеснявала толкова за извънредното положение, колкото за болката на детето.
Виж целия пост
# 6
На тази възраст дъщеря ми имаше 3 основни хранения (обща храна) и мляко на поискване. Около 1 литър изпиваше на ден. Хляб не сме давали на тази възраст.

За запека - овесени ядеки, пюре от сливи, леща, боб, грах, броколи, червени чушки...
Виж целия пост
# 7
Пробвайте със сокове на гладно, както и повече течности изобщо. Пробиотиците имат и запичащ ефект, така че, въздържайте се от тях.
Виж целия пост
# 8
Опитайте с евакол джуниър.Гастроентеролог го изписа на дъщеря ми и каза,че може да се пие продължително време без привикване.
Виж целия пост
# 9
Пробвайте със сокове на гладно, както и повече течности изобщо. Пробиотиците имат и запичащ ефект, така че, въздържайте се от тях.
Соковете на гладно са много агресивни към стомаха. Ако реши да пробва, нека първо се консултира с лекар.
Виж целия пост
# 10
А, ако ѝ дадеш суров морков да хрупа? Това помага на моето дете при запек. Фибрите са най-важни при запек.
На хирург не отидохте ли все още?
Не го мисли това извънредно положение, ако имате проблеми. Никой няма да ви върне от болницата. Ползвай си направленията. Запека трябва да се оправи. Трябва да намериш храна, която да ѝ разхлабва корема. Пробвай с киви, ягода... На година и половина вече би трябвало да си въвела всичко. Така че, предлагай ѝ сурови плодове, зеленчуци. От това по-добра фибра няма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия