Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля ви,много съм уплашена,къна в окото?

  • 636
  • 3
Моля ,някой да се отзове ,много ме е страх! Вече пуснах една тема,на някого влизала ли му е крем къна в окото при плакнене на косата ? Какви мерки да предприема,опасно ли е ???
Виж целия пост
# 1
Преди да пишеш и питаш изплакни окото обилно с течаща вода. Ама не отвън, а самата склера - държиш клепачите отворени с пръсти и окото под струва вода. И мигаш от време на време за да се изплакне хубаво. Най-вероятно това стига.

Намерих описание на някаква марка къна и там си пише "При контакт с очите изплакнете с вода."

https://makeup.bg/product/325219/?gclid=EAIaIQobChMI-8jT55zU6AIV … AYASAAEgJGRfD_BwE
Виж целия пост
# 2
Много ви благодаря! Аз веднага изплакнах,но не знам дали е било достатъчно . 15 минути ми беше замервена склерата отдолу ,после пак изплакнах 4-5 пъти и се оправи,но се взирам в телефона и  се уплаших като зачетох за химически изгаряния на очите. Реално аз не разбирам точно какъв е състава на тези къни. Сега пак плакнах 10 минути,но вече минаха 4 часа. Усещам дискомфорт лек и съм много уплашена,наистина ....да не стане нещо сериозно
Виж целия пост
# 3
Нищо, предназначено за мазане по главата, и от там потенциално склонно да попада в очите, няма да получи разрешение за употреба, ако е пък толкова опасно. Хубавото измиване даже и киселина оправя, не се кахъри толкова. Утре, ако имаш нещо ненаред, може да отидеш на лекар, но според мен няма да има нищо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия