Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ще имам близнаци! Тема с продължение 37

  • 3 694
  • 109
# 105
 С каката, в 7мия месец някъде ми падна драстично и даже ми вливаха.С близначките нямах такъв проблем, но още преди да забременея бях на терапия с желязо и вит. б12 и продължих след това б12.
Виж целия пост
# 106
Последно ми беше 116 в 7-ми месеец и тогава почнах желязото. Но през цялата бременност изобщо не ми се ядеше месо, насилвах се да хапвам по някоя хапка и то много рядко. Иначе всяка вечер ядях настъргано цвекло, може и затова да изкарах до тогава без желязо.
Виж целия пост
# 107
В края на 8-ми месец ми падна на 98, с цвекло настъргано на салата, се качи пак в норма. Изядох цяла влакова композиция с цвекло... просто много обичам. Simple Smile АГ-то ми беше предписала тотема, но от този препарат ми ставаше гадно и понякога повръщах, затова сама си назначих терапията с цвекло и хвърлих тотемата. После си купих фероградумет мисля че се казваше, стар и евтин препарат, действаше ми много добре на перисталтиката на червата, освен че вдига хемоглобина. Цвеклото обаче върши същата работа, стига да обича човек...
Виж целия пост
# 108
Здравейте момичета, при някоя от вас случвало ли се е второто плодно сакче да не се е видяло на първия преглед, а на втория?какъв е бил развоя на ситуацията? И двечките ли са се родили живи и здрави?
Виж целия пост
# 109
При мен бяха 3, като на първия преглед се видяха 2. На следващия се видя и третото сакче ( по-малко от останалите), за което бяха почти сигурни, че ще спре да се развива. Така и стана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия