Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

*Нов внос * От Бензин на Газ

  • 436
  • 2
Здравейте приятели!
Как бихте ме посъветвали в това, колата ми е нов внос от Холандия, също си взех от там втора употреба газов инжекцион с всичко необходимо, само че нямам документ за газовата уредба.
Пристигнах в България, искам да мина в тези дни да я регистрирам, само че преди да е регистрирам, искам да и сложа газовата уредба и след това да мина да я регистрирам в КАТ, но нямам документ за газовата уредба..

И сега какво: трябва да купя нова бутилка ли?

Знаете ли някакъв вариант за да си използвам моите си неща, за да не ми излиза повече пари!?
Виж целия пост
# 1
Ако автомобила вече е с поставена инсталация за газова уредба и се е движил на газ, се сменява само бутилката , ако срокът(на бутилката)  е изтекъл (10 години).Освен ако цялата инсталация не е за смяна, не е неодхобима подмяна на всичко.
Намираш сервиз САМО за газови уредби, и след като я монтират ще получиш документ, че бутилката е поставена в легален сервиз и всичко е изрядно. Ако тепърва се прави газова инсталация, след това се отива при пункт за заверка на бутилката и ще получиш документ за първоначален технически преглед. И накрая, с тези документи отиваш в КАТ за да се впише в големия талон промяната на горивото-бензин/газ.
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти много!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия