Натурална закваска за хляб, или хляб с квас – ЧЕТВЪРТА ТЕМА

  • 44 257
  • 763
Здравейте! Тук ще кача няколко полезни линка!
Ако някой желае да добавим нещо - нека ми пише!
Приятно печене! Bread
СЪЗДАВАНЕ НА КВАС. Стъпка по стъпка. https://www.youtube.com/watch?v=m6pGkOuZnrk

АКТИВИРАНЕ НА КВАС - https://www.youtube.com/watch?v=beKzcOe6w_o

Видео Хляб с квас, стъпка по стъпка - > https://www.youtube.com/watch?v=HlJEjW-QSnQ&t=134s

Втасване на хляба:
Видове разрези:


Линк към старата тема ТУК - > https://m.bg-mamma.com/?topic=784354

Виж целия пост
# 1
Ще започна аз с един козунак от днес. С шоколад! Много шоколад!
Виж целия пост
# 2
Страхотно, благодаря за новата тема. Мога ли да помоля като пускаш красоти, да слагаш линк към рецептата, ако имаш. Благодаря! 🌼
Виж целия пост
# 3
Благодаря Щастливка!
Много ценна информация си дала.

Моя хляб пак се разсла и не се надигна след слагане във фурната. Като гледам картинките е превтасал. Ако превтаса какво се прави? В смисъл може ли да се поправи нещо преди печене?
Виж целия пост
# 4
Благодаря Щастливка!
Много ценна информация си дала.

Моя хляб пак се разсла и не се надигна след слагане във фурната. Като гледам картинките е превтасал. Ако превтаса какво се прави? В смисъл може ли да се поправи нещо преди печене?
Трудна работа. Давай снимки да гледаме Simple Smile Можеш да опиташ леко да оформиш преди да печеш. Друго, което се сещам е да направиш по-тънки разрези. Simple Smile
Разкажи повече и за кваса. На колко време е?
Виж целия пост
# 5
Аз пък правя картофена фокача без месене. Работи се с миксер. Ето малко снимки:











С картофите тестото се получава меко и пухкаво и му помагат да се надигне.
Виж целия пост
# 6
Здравейте! Тук ще кача няколко полезни линка!
Ако някой желае да добавим нещо - нека ми пише!
Приятно печене! Bread
СЪЗДАВАНЕ НА КВАС. Стъпка по стъпка. https://www.youtube.com/watch?v=m6pGkOuZnrk

АКТИВИРАНЕ НА КВАС - https://www.youtube.com/watch?v=beKzcOe6w_o

Видео Хляб с квас, стъпка по стъпка - > https://www.youtube.com/watch?v=HlJEjW-QSnQ&t=134s

Втасване на хляба:
Видове разрези:


Линк към старата тема ТУК - > https://m.bg-mamma.com/?topic=784354


Виж целия пост
# 7
Flowers Four Leaf Clover
Много хубава първа станица, отивам да чета. Въпрек, че правя редовно хляб, искам да опитам да направя фокача.
Преди съм правила с мая, но ме спира многото време, което е необходимо.
Виж целия пост
# 8
Записван се да ви следя, хляба от вчера, няма много вид, но на вкус се получи добре.
Виж целия пост
# 9
Аз пък правя картофена фокача без месене. Работи се с миксер. Ето малко снимки:











С картофите тестото се получава меко и пухкаво и му помагат да се надигне.

Изглежда страхотно! Рецепта?
Виж целия пост
# 10
Ето я: Картофена фокача без месене.

Правя и хлябове с картофено тесто и винаги ефектът е УАУ!
Виж целия пост
# 11
Ето я: Картофена фокача без месене.

Правя и хлябове с картофено тесто и винаги ефектът е УАУ!
Благодаря. Не съм пробвала. Но то реално основното пак е брашно.. Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Едно Хлебче от снощи, което забравих за 19 часа в хладилника Simple Smile


Виж целия пост
# 13
Ето я: Картофена фокача без месене.

Правя и хлябове с картофено тесто и винаги ефектът е УАУ!
Благодаря. Не съм пробвала. Но то реално основното пак е брашно.. Simple Smile

Ами така се приготвя картофената фокача. Wink
Виж целия пост
# 14
От мен:
Две рецепти с едно козуначено тесто: Двуцветен козунак с портока … ки с цветен локум





Щастливка, направих фокачата ти и утре ще я покажа. Благодаря от сърце.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия