Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Плодови сокчета

  • 1 302
  • 32
# 30
Нищо му няма на адаптираното мляко. Не е задължително да кърмиш, но е задължително детето да приема мляко - кърма или адаптирано мляко за кърмачета. Всяка твърда храна, дори една лъжица на тая възраст е за сметка на млякото. Какво значи "захранено е рано и нищо му няма". Ми няма да умре от един батат, я. Но нали идеята е да направиш най-доброто, а не да правиш нещо си? И изобщо да му спреш млякото сигурно ще оцелее, че и ще порасне. И винце да му сипеш в попарата няма да му стане нещо особено, поне видимо и трайно. Но не е това въпросът. Карай по-полека и четѝ много, не слушай сляпо педиатъра, кумата, комшийката и т.н. Информацията е в огромни количества, напълно достъпна. Четѝ, мислѝ и тогава действай.
Виж целия пост
# 31
М да, то кумата е най-добрия съветник как се гледат деца, да Sweat Smile точно затова мъжа ми е захранен с боб на 3 месец, щото кумата така казала и сега си влачи стомашните проблеми, ама е оцелял де, жив и здрав е, да живее и кумата.
Виж целия пост
# 32
Авторката получи достатъчно информация, за да на прави своя избор. Заключвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия