Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сграда Соната на БЛД – Младост 3

  • 1 734
  • 29
Здравейте,

Имате ли представа как е качеството на строителството на БЛД? Някой, който живее в тяхна сграда, живял е или има познати, които живеят в тяхна сграда - ако могат да дадат информация? В интернет не мога да намеря никакви отзиви.

Интересува ме тяхна сграда, която се строи в Младост 3 - казва се Соната. Някой да е купувал там? Имате ли някакъв поглед/мнение?

Благодаря предварително за каквато и да е информация и светли празници!
Виж целия пост
# 1
Къде е това? Снимка мооже ли?
Виж целия пост
# 2
Намира се срещу старото "Патиланци" и парка Младост 3.

Снимки и видео: https://www.bld.bg/proekti/sonata
Виж целия пост
# 3
О, гледам я от началото! Ужасно малки стаи и измислени прозорци! Аз не бих живяла там.
Виж целия пост
# 4
Спалните са по 12.5 кв.м., а холът - 26 кв.м. За ново строителство ми се струва стандартно. А прозорците са френски - покриват почти цялата стена. Защо да са малки?
Виж целия пост
# 5
Стаите са много малки. Гледах ги докато ги строят. Има стандарт за прозорците и ги удължават, за да го покрият криво-ляво.
Гледала съм как се строят още поне 10 сгради в Младост, но тези стаи определено ми направиха лошо впечатление.
Виж целия пост
# 6
Абсолютно съгласен съм с Вас по отношение на размера на спалните – малки са. Вие сте били на оглед в тази сграда или впечатленията Ви са само като външен наблюдател?
Виж целия пост
# 7
Не съм влизала вътре.
Виж целия пост
# 8
Погледнете в сайта на фирмата. Мисля, че има само два непродадени апартамента. В нея всичко се изкупи още на първа копка.
Виж целия пост
# 9
Точно това е причината да се интересувам от качеството на строежа и като цяло на сградите на БЛД. Просто цената е много висока за този район и се опитвам да разбера каква е причината. Ако някой може да ми помогне, ще съм благодарен.
Виж целия пост
# 10
Приятел на ММ живее в Алба, много е хубаво. Общите части са супер луксозни, холът му е над 50 кв м, жестока тераса, измислили са го хората. Не е казвал за проблеми при довършителните работи.
Наши приятели купиха в Соната-та, там са наистина миниатюрни спалните, дневната е под 30 кв м (не помня точно). Сигурна съм че ще стане хубава сграда, но малките стаи и на мен не ми харесват. Под 14-15 кв м за спалня не е за мен. Дневната - 25 минимум. Сегашната е 23 и се побираме, но много мислене падна кое как да стане.
Виж целия пост
# 11


Това е скица на апартамента, който ме интересува. Какво мислите за разпределението? За размера на спалните е ясно. Иначе е с югозападно изложение и гледка към Витоша. Лошото е, че пред него има 4-лентов път, но си мисля, че ако шумоизолацията е ок, няма да е проблем.
Виж целия пост
# 12
Местоположението е добро. Имаш гледка към парка. В едната стая не може да се сложи легло напряко. Широчина е 140, което означава че даже ръце не можеш да разпериш.
Абе става, ако всички сте с ръст 160 или под него.
Виж целия пост
# 13
Според чертежа едната спалня е 4.03/3.20 метра, а другата – 3.65/3.20 метра. Къде виждате широчина 140? И защо да не може да се сложи легло както е на чертежа?
Виж целия пост
# 14
Може нещо да не съм довидяла. Ти видял ли си ги наживо?

Освен това, съм доста против това ново строителство, тъй като просто не виждам в кои училища и ДГ ще ходят децата, които са нови, тъй като заведенията са претъпкани.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия