Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се похвалим.... :)

  • 19 569
  • 199
# 195
На предложението или в гражданското? Във всеки случай Честито!!! 😍🥳🎉🎇🤍👰
Аз се похвалвам, че се видях с приятелка, с  която не се бяхме виждали  очи в очи от четири години! 😍🤩
Друго - изкарах една хубава новогодишна нощ с майка ми.
Трето - след равносметка предната година се оказа добра, тъй като доста  недовършени  мащабни задачи се оказаха докарани докрай. 🥳
Виж целия пост
# 196
2020 година в изцяло личен план беше много успешна за мен и с мъжа ми. Започнаха се неща, които ме сближиха с някои роднини - родословията, потопих се в отдавна отминалите времена на прапрадядовци и прапрабаби. В къщи най-сетне ми се правят едни красоти, отдавна обещани ми, преди много години още - в кухнята отново по малко ремонтираме и там са красотите.
2021 започна отново добре - сестра ми да се оправи й пожелавам, но днес ми съобщи, че е решила да опита да спре цигарите, след като отмине изолацията, иначе, слаба Богу, не кара тежко. И ще си подаде молбата за напускане, тя е пенсионер от няколко години - 1-ва категория, и по-рано успя, за да си гледа вече здравето.
При нас 1 януари е имен ден на мъжа ми и се обадиха много хора, като имаше и приятни изненади.
За всичко това  мога да кажа само едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, за мен това е Дар.
Имах и загуби, но това се очакваше, зайчето ни си отиде почти на 9 години, накрая си го гледахме като съвсем малко бебе, още ни е мъчно, нищо, че е малко зайче само, но много го обичахме и той ни дойде в много трудно за мен време и ми даде много обич и сила.
Започнах отново да обръщам внимание на интересуващи ме неща, заобиколих се с повече положителност, добавих  нови неща, които да си уча от интересите ми.
Здравословно Благодаря също сме добре за сега.
Ето какво ми се прави в кухнята


Тези картини ще са по цялата долна стена на 3 от стените в кухнята, рамките са направени, те са от еталбонд, а рамкирането е от алуминиеви лайстни, които са облечени във фолио цвят венге. Преди няколко дни решихме и нагоре по стените да се направят картини, но не такива мънички, а големи, пак от еталбонд, да си решим проблема с влагата по стените, боядисахме иначе със специална термобоя за влага, но не ни харесва как стои, по принцип не обичам боя по стената, каквато и да е, стои ми голо и затова с помощта на стикери за стена, ще взимаме различни и ще се правят по различни идеи и теми.
Искам такива неща - шарени и детински.
Виж целия пост
# 197
Много са хубави.
Виж целия пост
# 198
ChampagneТази година НЕ качих килограми през празниците Champagne
Виж целия пост
# 199
Искам да се похваля, че заниманията покрай внуците ми се отразяват много добре. Прегръдка, целувка, игри, смях! Прекрасно е Heart
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия