Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

каши Слънчо

  • 1 668
  • 24
мами, сигурно има вече такава тема, но не успях да намеря. дребната яде каши на блевит и фризо, но се чудя дали да не мина на по-евтин вариант. моля тези, които са ползвали слънчо да дадат мнение.

мерси!
Виж целия пост
# 1
Злати яде кашите "Слънчо" със същият апетит както и вносните каши .Ял е от почти всички марки. Редувам различни видове от различни марки /сред който и "Слънчо"/за по-голямо разнообразие. А "Слънчо" го включих именно заради цената.

Но  само "Слънчо" ако имаш възможност не давай. Защото в основният си състав почти всички каши "Слънчо" са еднакви. Съдържат 3 вида брашна / пшеничено, оризово и овесено / и пълномаслено мляко. Разликата е само в плодовото съдържание. Докато "Фризокрем " например има една каша, която съдържа 8 зърнени храни. Други марки имат каши съдържащи други видове брашна, който не се съдържат в "Слънчото" и т.н.
Виж целия пост
# 2
И двете ми деца са яли само Слънчо и сме доволни-и те,и аз Wink.
Виж целия пост
# 3
а пълномасленото мляко не трябва ли малко по-късно да вкарам? нали още не сме почнали прясно, на адаптирано сме newsm78
Виж целия пост
# 4
Не са лоши, Алекс ги хапваше с апетит.
Виж целия пост
# 5
И Коси опитва няколко пъти Слънчо - хареса му.  Laughing По принцип, давах различни марки и видове каши.
Виж целия пост
# 6
Купувала съм му няколко такива и съм доволна, но наистина в основата си са еднакви, а и на мен това пълномаслено мляко не ми се нрави  Thinking(но ние сме доста по- големи). Купи му, нека пробва и ако му хареса, му давай смело. Защо не купиш няколко Слънчо и една от друга марка и да ги смесваш? Аз направих така- купих си на Хип- оризова и на Слънчо(май беше мултивитамин) и ги смесих, много обича каша. Понякога му права и домашна+купешка.  Peace
Виж целия пост
# 7
Аз му купувам само на Слънчо,бебока си ги хапва с голямо удоволствие Peace
Виж целия пост
# 8
И Явчо ги яде, вземала съм му 2-3 пъти, на мен ми миришат отвратително  Sick
Виж целия пост
# 9
Бисквитената им каша, а също и "пшенична с какао" са много добри.
Виж целия пост
# 10
И на големия съм давала и на малкия сищо,доволна съм от тах. Peace
Виж целия пост
# 11
Да и бисквитената и тази с какаото са много вкусни.
Виж целия пост
# 12
Бисквитената е най-сполучлива според нас двамата  Laughing
Виж целия пост
# 13
а пълномасленото мляко не трябва ли малко по-късно да вкарам? нали още не сме почнали прясно, на адаптирано сме newsm78

Пълномасленото мляко е като прясното мляко и би трябвало да се захрани с него след годинка.
Много деца ядат каши "Слънчо" още от самото захранване с каша, а и на тези каши пише, че са за над 4м /с изключение на някой видове/. Те съдържат и глутен, който не се дава на 4м, но това е друга тема.
Други майки захранват с кремчета от детската кухня на 6м, а те се правят или със сухо мляко/което е пълномаслено, а не АМ/ или с прясно мляко.

Така, че ти сама трябва да вземеш решение дали да дадеш такива каши в този момент или да изчакаш още малко и тогава да започнеш да ги даваш.
Виж целия пост
# 14
Захраних с Фризокрем, а сега сме на Слънчо. Намирам вносните каши за твърде сладки. От Слънчо-то най-подходящи според мен са банановата и пшеничената..бисквитената е твърде сладка, а плодовите са с еднакъв вкус....доста опитахме, та това ми е мнението.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия