Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не правим секс

  • 6 919
  • 96
# 90
Сред моите познати,всички семейни и в съжителства са в диапазона +- 2-5 г...
Имам една близка двойка с + 8-10г за жената..И са заряд голям:)
Та хармонията не е в годините а в заряда на двамата..
И в големия диапазон изключения винаги има и успешни такива връзки,но не е норма..
И в близкия диапазон също:)
Очи,сърце и късмет:)Желание, Късмет, Сърце, Цел, Постоянство, Коректност...,

Уважение за уважение но не е задължително....

 И годините разлика нямат никакво значение, ако връзката Ви се гради на взаимна почтеност, общи интереси и сексуално сходство.... 🇧🇬🍒📞
Виж целия пост
# 91
Мила авторке, не си губи най-хубавите години с мъж, със когото нямате хубаво бъдеще. Прекалено много багаж има той, а и изневери те.. Бих те разбрала да дадеш втори шанс, ако му беше наборка и имахте дете заедно, но така-абсурд.
След някоя друга годинка ще поискаш брак, детенце, а той вече е минал по този път, и няма да се навие. Казвам ти го с такава сигурност, заради двете му изневери, които дори не е скрил.
Съдейки по коментарите ти, според мен искаш да останеш в тази връзка. Не те разбирам, но ти пожелавам да се събудиш, преди да е много късно.
Виж целия пост
# 92
Много лошо щом казва така. Трябва да му направиш с нещо впечатление. Трябва да си по различна от обикновено. Няма как мъж да откаже по този начин, има нещо гнило..
Виж целия пост
# 93
Авторке, този твоя има друга жена, която може изобщо да не е бившата му. Боже, в какви схеми и филми живеят някои хора (в т.ч. и моят бивш съпруг). Има нещо, което на 23 години трябва да запомниш много добре, и това е думичката самоуважение. Този мъж трябва на ръце да те носи, да те глези, да се грижи за теб, да те подкрепя, ти си толкова по-млада от него! От описаното от теб се получава точно обратното. Той си живее живота, а ти какво правиш, съобразяваш се с него! Замисли се сериозно дали да продължаваш връзката.
Виж целия пост
# 94
Здравей, малко късно се включвам може би, но все пак се надявам да го прочетеш.
Най-вероятно не е болен от каквото и да било, нито пък си има друга. Ако си имаше друга, най-вероятно щеше да си го хванала или сам да се издаде за това по някакъв начин.
Щом толкова сте разредили ласките, значи той със сигурност е започнал да се задоволява сам / колкото и тъпо да звучи / и трябва да поговорите точно на тази тема, няма нищо срамно!! Това е ужасно вреден навик и един мъж върне ли се към него когато е във връзка, той губи интерес към половинката си сексуално, не емоционално. Със сигурност трябва да спре, да мине малко време и ще се върнете към нормалния секс във всичките му измерения!
Виж целия пост
# 95
И за двама ви,ще е по-добре да си хванеш живота в ръце и да го продължиш без него.Той вероятно,ще се върне при жена си.Ще си дадат равносметка и ,ще закрепят семейството сил.Децата им отново,ще имат мама и тати и,ще са истински щастливи.А ти..ти си млада .Ще го преживееш,особено ако се подготвиш психически.Намери си подкрепа от приятел,роднина и тези мъчителни 2-3 месеца,ще минат по-лесно.А после-животът е пред теб,някъде те чака истинското щастие,с него едва ли,ще го усетиш.Много рядко,да не кажа никога не се включвам в такива теми,но твоята някак ме жегна.Това е моят съвет.Дано нещата се развият по най-добрия и за двама ви начин.
Виж целия пост
# 96
Изневерява ти с нея. Вероятно и ще се съберат. 34 годишен... от ужасното поколение. Всичко искат, ама нищо не дават. Пълни с комплекси.
Ще си намериш нов. Ама като гледам как леко прощаваш изневери и как на 23 години се наричаш “момиче”, може би трябва известно време да останеш сама.
И какво е това ходене на гости в бившата? Звучи ми като на гости в секретарката. Като отидеш до тоалетната, се пипат под масата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия