Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Преминаване през КПП

  • 709
  • 4
Здравейте! След редица промени на правилата за преминаване през КПП-та за влизане в София знаете ли дали все още важат правилата за влизане в София по причина - настоящ/временен адрес?
Живея под наем в София, но не съм си сменила настоящия адрес официално, тъй като собствениците на апратамента не са съгласни всеки наемател да се записва и отписва от адреса на жилището. Налага ми се да се върна обратно там, аз живея в Кюстендил.
Началото на месеца минах с такава декларация за настоящ/временен адрес, но сега не съм сигурна дали няма да ме върнат.

Ще се радвам, ако имате някаква информация да споделите!
Виж целия пост
# 1
Здравейте, мен също ме интересува как може да стане завръщане на настоящ адрес без съответния документ (не съм собственик на имота и нямам удостоверение за настоящ адрес).
Виж целия пост
# 2
Аз се върнах вчера в София с декларация,която принтирах от интернет. Постоянния ми адрес не е тук. Поискаха да посоча телефонен номер на работодател,имах подпис и печат от него.
Виж целия пост
# 3
Да, но аз в момента не се водя на трудов договор... точно това ми е приеснението.
Принуждават ни да се правим на маймуни, за да се приберем...все едно сме някакви престъпници.
Според мен няма никаква полза от тези КПП-та, единствено създават нерви на хората. Разполагам с договор за наем.
Виж целия пост
# 4
Мен също ме интересува как и е възможно да се премине без служебна бележка (и съответно без адресна регистрация) - т.е. само с декларация за завръщане на адрес който е различен от постоянния или настоящия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия