Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подписка за премахване на НВО за 10ти клас

  • 668
  • 6
Дa се отмени НВО за 10ти клас, тъй като не стига време за подготовка нито вкъщи, нито в електронна среда. Който има желание, нека да подпише петицията.

https://www.peticiq.com/premahnete_matyrite_za10klas
Виж целия пост
# 1
А за какво ви стига времето? На купони не ходите, по моловете не се шляете Simple Smile За НВО не се подготвя 1-2 месеца преди изпитите, досега не сте ли учили?
Пък и нямат особено значение тия НВОта - за какво е този стрес изобщо? Дори от обща култура бихте могли да закърпите тез тестове...
Виж целия пост
# 2
Аз бих  желала да се  махнат  по принцип. Не виждам никакъв смисъл от тях.Те така и така за тази година ги махнаха , надявам се и за следващите години да им дойде тази мисъл.
Виж целия пост
# 3
Разбира е, че нямат време, не е и нужна ирония, че не ходят по молове и дискотеки сега. Тези, които принципно си учат в реално време и не се влачат по моловете също нямат време. Материалът в 10 клас принципно е достатъчно несъобразен и като обем и като материя по някои науки, та само им беше до поредната матура по математика и бел.
Чудесно, че го отмениха, да не го и връщат.
Виж целия пост
# 4
Не са го отменили, по-скоро отложили, ще се проведе най-вероятно в началото на 11 клас.. Това казаха преди малко.
Виж целия пост
# 5
Разбира се. За да има време за уроци лятото, с които да се "покрият" тези НВО. Никога не са отразявали реалната ситуация, не знам защо в МОН се самозалъгват, че е някакъв реален скрининг това. Или е начин да се продължава с укрепване на двойната система.
Виж целия пост
# 6
То, посочете ми едно НВО (било то смислено или безмислено) което да го покрие само училището. Все си трябва и нещо допълнително. Дори и това в 4клас, пак вкъщи се работи здраво.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия