Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема III

  • 3 397
  • 84
# 75
Най-накрая нещо ново!
Виж целия пост
# 76
Ани на Дейвид се разхубавила.
Бившата на Мохамед/забравих името/ от къде с толкова внуци се сдоби?
Нали имаше един син и три дъщери?
Виж целия пост
# 77
И на мен ми направи впечатление. Преди изобщо не я харесвах. Явно вътрешната хармония личи и отвън.
Виж целия пост
# 78
Някой знае ли какво се случва с Аладин и американката? Гледах доста клипчета, но не ги засякох в нито едно.
Виж целия пост
# 79
Лаура ли? Тя е канадка. Гледах нейно интервю наскоро. Прекарала е голяма част от ИП в Еквадор, защото не е могла да се прибере (има куче, което авиолиниите отказвали да превозят до Канада и тя не искала да го изостави).
Твърди, че има нов, 25 годишен приятел, но според слуховете той има сайт за предаването и е с нея само за да популяризира сайта си.

П.п. Лаура беше отишла в Еквадор на гости на Кори и Евелин, но Евелин я изгонила и тя останала на хотел. Според Лаура, Кори и Евелин са женени от години, а в предаването се преструват на сгодени за пари. Твърди още, че Евелин има любовник, но на Кори не му пука (това може и да е злоба, защото са я изгонили от дома им).
Виж целия пост
# 80
Джордж след затвора. Определено изглежда в пъти по-добре от преди.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 81
Много е съсухрен и изглежда по-стар.
Виж целия пост
# 82
И на мен ми изглежда по-стар, но и по-добре от преди. Не харесвам дебели мъже.
Виж целия пост
# 83
Ще се възстанови, липсват му витамини сигурно. Сега като си започне нормален начин на живот, може да качи малко, но лицето му ще живне. Ще се наспива и ще изчезнат торбичките под очите. Мен той ми е симпатичен, хубаво е, че отслабна.
Виж целия пост
# 84
Той няма торбички. Поне това, което се вижда на тази снимка, на мен ми изглежда като долния клепач (който се откроява заради формата на лицето му).
На мен не ми харесваше как е примамил Анфиса, да се ожени за него. Казал й е, че е милионер, като е знаел, че ако й признае истинското си положение (заможен, но не богат), тя никога не би го взела. Подло е. Иначе не е лош човек, но си заслужи наказанието.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия