Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 3

  • 12 738
  • 230

Анкета

Кои участници са най-подготвени?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 195
За това, как правели понички и каквото и да било за първи път - дават им основна рецепта. Коментираше се преди няколко сезона.
Виж целия пост
# 196
Да, и аз съм чувала нещо такова за рецептите и според мен има логика, защото колкото и да са добри все пак като правят нещо за първи път все трябва да видят някоя рецепта преди това. Миналият сезон си спомням Радка и Емануил правиха френски макарони на елиминация и май никой от тях не беше правил преди това и въпреки че доста се затрудниха се справиха. Такъв десерт без рецепта и спазване на точни пропорции едва ли може да се направи.
Виж целия пост
# 197
Имат консултанти - готвачи, с които обсъждат разни неща. Не са само шефовете от журито. И пада голямо четене също така.
Виж целия пост
# 198
Може би е коментирано, но не следя редовно темата и ако може някой да каже кога ще продължи предаването?
Виж целия пост
# 199
Може би е коментирано, но не следя редовно темата и ако може някой да каже кога ще продължи предаването?

Кулинарното приключение продължава през есента на 2020
Виж целия пост
# 200
Здравейте, някой да знае къде може да се намерят първите 3 сезона? Отскоро гледам предаването, те взеха че го спряха 😒 и искам да изгледам сезоните с Ангелов, но никъде не ги намирам.
Виж целия пост
# 201
Сега разбрах, че са го спряли. Е, съвсем ще забравя кой, кой е.
Виж целия пост
# 202
Вижте какво сподели Сашко с консомето. Не знам дали е жълта медия това, или не, но звучи сравнително правдоподобно защо спират предаването.

http://glasove.com/categories/novini/news/btv-zaveshtava-serijni … noviya-sobstvenik
Виж целия пост
# 203
Както предположих финансово неизгодно им идва излъчването. Всичко друго е замазване и фалшиви оправдания с Ковид на зрителското негодувание.
Виж целия пост
# 204
Много странна работа!? Тъкмо се зарибих по предаването, предишни сезони не бях гледала. Сещам се,че и много рекламираното реалити с Мария Силвестър(с ремонтите) не го дават, а дават повторения. Имаше само 3 епизода с известни личности, а се скъсаха да го рекламират и то при положение,ч е един сезон е поне 10 епизода. За Мастър шеф бях убедена, че всичко вече е минало отдавна и е записано. Наистина може да се случва нещо с БТВ. Нова телевизия налива доста повече за български продукции.
Виж целия пост
# 205
Откакто разбрах, че ще го прекъснат, нямам желание и да коментирам.
Много жалко, защото харесвам предаването и ме вдъхновява. Даже и сега обаче ми се наложи да се замисля кой си тръгна предната седмица, а до есента съвсем ще съм забравила.
Виж целия пост
# 206
И аз не помня. Simple Smile Понеже не съм писала досега, да кажа,ч е за такова предаване трябва човек да има въображение. Може технически да е добър, но да е само изпълнител, а не творец в кухнята. Аз харесвам Ивайло, много прецизен в това, което прави, скромен, очевидно интелигентен. Харесвам и младежа, мисля, че е Димитър.От дамите ми беше много интересна канадката Линда и ме е яд, че отпадна и то поради глупавата причина,че не яде глутен. (имам предвид,ч е това не я прави по-лоша готвачка от другите).
Добата няма никакво въображение, представям си го как мята аматьорски барбекюта и в това му е силата.
Виж целия пост
# 207
Аз докато е паузата реших да хвърля око на по-старите сезони и започнах да гледам 4 сезон и съм изумен,колко грубо се държат доста от участниците един към друг.Много ми се иска да изгледам сезона с Божана,но не мога да намеря първите три сезона никъде и БТВ са глупаци,че не можем да ги гледаме при тях легално.
Виж целия пост
# 208
Очаквам с нетърпение да изтече инфо с победителя. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 209
В Испания глобата за участник, който си отвори устата за тази информация, е 100 000 евро. Скоро един от участниците в последния сезон каза, че дори не помисля и на жена си да каже.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия