Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 64

  • 8 251
  • 738
Скрит текст:
Акаунти на акьорите в социалните мрежи
Велислав Павлов - instgram
Димитър Захариев - instagram
Диана Димитрова - instagram

Велислав Павлов - facebook

Диана Димитрова - facebook

Вездесъщият - линкове и полезна информация

Постановки, в които можем да ги гледаме:
Скрит текст:

Велислав Павлов

Дон Жуан – Народен театър – голяма сцена
На ръба – Народен театър – голяма сцена
Братя Карамазови - Народен театър - голяма сцена
Рибарят и неговата душа – Театър 199
Три сестри - Родопски драматичен театър, гр. Смолян - вече не се играе

Диана Димитрова
– в момента не играе никъде, снима филми и серили. Очакваме постановка с нея в края на 2018
Димитър Захариев
Занимава се с импровизационен театър – Клонираните/ ХаХаХА Импро – Кино Влайкова
Джордж Каплан - Френски институт/ Арте урбана Колектив

Телевизионни интервюта

Други интервюта в електронни и печатни медии
Скрит текст:
Велислав Павлов
Диана Димитрова
Димитър Захариев


Кино/ Театър/ Телевизия - трейлъри


Благодарение на Mari_Mar сезоните от Откраднат живот с участието на тримата актьори.
Скрит текст:

     
Гифчета за сваляне


Линк към Тема 63
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата, Дона!
Виж целия пост
# 2
Доне, благодаря! ❤
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема, Donna!

Mисля си, че външен натиск / Поли, ХХ/ ще е добре дошъл, защото нашата двойка е гениална в самоизмъчването Stuck Out Tongue Winking Eye - току-виж преосмислят любовта си / пък и короната ще помогне/...
Виж целия пост
# 4
От сутринта един сюжет ми се върти в главата и си позволявам да го споделя с вас Simple Smile Пък нали в темичката можем свободно да си разсъждаваме и развиваме теории.
Значи - Зорница и Марио са разделени. ХХ определено ще се опитва да притисне Зорница през следващите дни, завладян от емоцията да я има, след като не успя. В един момент ще има пациент с корона вирус, неизбежно е
за целта на повествованието. Предполагам Зорница ще има контакт с него. Малко след това ще се почувства зле, ще й се спи, ще й пречернява, ще се чувства отпаднала. Ще повърне в болницата, като нищо и да припадне. От там ще настане смут, ще я изолират и ще започнат изследвания. Марио буквално ще откачи от притеснение. Той няма да е контактен с нея, тъй като са били разделени. Ще може да я вижда само през стъклото на болничната стая Wink И това ще е моментът на преосмислянето на връзката им. Ще реши, че не може без нея, че е бил глупак и ще се страхува да не я изгуби. И идва моментът, в който тестът за Корона е отрицателен, но пък се разбира, че неразположението на Зорница е защото е бременна. Щастие! Simple Smile Тук идва ред на Поли, която нали е подновила отношенията си със Захариев и той й споделя, че е странно как съдбата си знае работата и че Марио преди месец е бил при него уж да обсъжда спермограмата на приятел. Но било очевидно, че говори за себе си. На Поли веднага ще й светне лампичката, че бебето видиш ли не е от Марио, а от ХХ. Ще намери удобен момент и ще подметне на Марио нещо. Той пък от своя страна може да иаже, че се е случило чудо. Не казвам, че ще е директно, но ще породи съмнение у него. Примерно: “ти сигурен ли си, че Зорница е била само с теб? Според теб какви са отношенията им с ХХ?”. И от там драмата Simple Smile И междудругото очаквам поне един проблясък на този нарцис ХХ и няма да се учудя ако накрая той каже на Марио, че е нямало нищо между него и Зорница. И то не заради друго, ами ще е взел да се влюбва в нея, ще я вижда как страда и ще вземе накрая да проумее, че Зорница обича Марио и иска да е щастлива. Ди Енд Simple Smile
Малко като турска сапунка се получи 🤣🤣🤣 Що пък да не позная поне 1-2 неща?
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата, Дона!

Зорница ще има тежка задача да обясни поведението си. Но можеше да е далеч по-тежка - ако се налагаше да убеждава Марио че е просто секс или ако имаше съмнение детето от кого е. Умерена драма - одобрявам 😂.

Само се надявам Зорницада се постарае този път. Да не стане като с двете изречения по темата защо избяга от сватбата. Аз честно казано така и не разбрах какво искаше да каже. Текущо стана ясно, но ако трябваше да съдя по онези две изречение....амиии 🤔.
Надеждата ми е, че в настоящата ситуация Марио не би трябвали да приеме подобно отвлечено обяснение за достатъчно.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата. Осъзнавам че е досадно, но мога ли да помоля да се допълнят епизодите от този сезон.

Дрийми, замислих се над думите ти за Зорница и осъзнавам колко нерви съм изхабила напразно. Тя наистина си е такава или поне стана такава след 5 сезон. Марио я обича със слабостите и, беше готов да е с нея, дори и никога да не “нещо повече”, но проблемът му го срина, изкара на повърхността всичките му скрити страхове.
Та в тази връзка взех да мисля, че Марио няма да разбере нищо за случилото се. Хх ще се укроти когато се разбере че Зорница е бременна, тя ще му обещае нейното място. Дори и да има мераци да стигнат докрай започнатото във фитнеса, Зорница ще е твърда и ще го реже категорично.
Поли ще подслуша и ще разбере, че нищо не се е случило между ХХ и Зорница. Възможно е да говорят двете, Грънчарова да и каже някакви думи, този път за сини риби и така.
Но от видяното от шести сезон насам не мисля, че ще получа задоволително обяснение. Нещата ще останат полрити, заметени под килима.
Виж целия пост
# 7
Доне , благодаря за темичката !  Това остава единственото  постоянно и приятно нещо  Grinning

Rosi9550 , дано да  познаеш повече от 1-2 неща .
За съжаление не зависи от нашите желания .

......Само се надявам Зорница да се постарае този път. Да не стане като с двете изречения по темата защо избяга от сватбата. Аз честно казано така и не разбрах какво искаше да каже. .......
Надеждата ми е, че в настоящата ситуация Марио не би трябвали да приеме подобно отвлечено обяснение за достатъчно. 

Напоследък не ни показват такъв човек /Зорница/ . Ако  се разберат , обяснят и си простят ще е чудо .
Виж целия пост
# 8
Наистина не разбирам, моля ви обяснете ми, защо е жизнено важно Зорница да разкаже на Марио за нещо, което е било плод на моментна загуба на разсъдък и не е довело до нищо? С какво ще го направи по-щастлив тази безцелна честност?
Виж целия пост
# 9
Наистина не разбирам, моля ви обяснете ми, защо е жизнено важно Зорница да разкаже на Марио за нещо, което е било плод на моментна загуба на разсъдък и не е довело до нищо? С какво ще го направи по-щастлив тази безцелна честност?
Не мисля, че е нужно. В моята теза няма такъв сюжет 🤣
Виж целия пост
# 10
Няма да го направи по щастлив, но ще е готов когато клюката излезе наяве. Защото вярвам, че Марио заслужава да знае, както в шести сезон заслужаваше да чуе от Зорница, не как вика другия в сънищата си, а честно признание. Защото лъжата никога не е отговор и когато излезе наяве боли още повече. Защото Зорница трябва да се справи с този проблем и да получи прошка, за да си прости и тя.

Но като казах, ще заметат и това под килима. До следващото сътресение, което ще я накара да беснее в операционната срещу Марио или да хукне към някой.
Виж целия пост
# 11
Опитвам си да си го представя -Марио искам да ти кажа, че снощи ми стана мъчно, като ми затвори, видях Хъхъ и реших да правя секс с него. Но нищо не стана, споко. Не знам странно ми е.

Роси, след сцената в коридора, където Марио й каза, че иска почивка от нея и е жестоко да иска да осинови дете и си тръгна, каква би била хубавата реакция на Зорница? Питам съвсем искрено. Какво трябваше да направи?

Не знам, всеки пречупва нещата през себе си, аз ако мъжа ми ми каже, че иска почивка от мен, не съм сигурна, че ще мога да запазя самообладание и да не се почувствам самотна и наранена.
Виж целия пост
# 12
Ау, тук има хора, които мислят, че Гринчи ще постъпи честно? Joy Той може да каже, че не е имало нищо само, ако има конкретна изгода от това. Иначе ще го използва и притиска Зорница до дупка.

Колкото до обяснението за бягството... Ами то няма как да се обясни, както и нямаше как да ни аргументират миш-маша от целия 6-ти. Обяснението въобще го представиха, колкото да ни покажат “лулата на мира”
Виж целия пост
# 13
Москита, страхът на Марио, че ще бъде заменен от друг- млад, здрав и можещ да даде на Зорница това, което иска. Точно думите на пациента.
Зорница търсеше в какво се състои този страх, но хвана само повърхността, не да почукаш на другата врата, а че няма да го направиш!!!! И Зорница го разбра и затова спря.
Зорница трябва да покаже, че само той е желаният и това признание би спомогнало за това.

А и нали Зорница държи и иска честни отношения.
Виж целия пост
# 14
Моски, а ако Поли или ХХ изпляскат “случайно” новината как Зорница ще обясни, или ще се надяваме Марио да преглътне и да и каже, че не го интересува, че е била с ХХ. Или ще се надяваме ХХ благородно да излъже, че не тя е дошла при него във фитнеса, а той я е принудил.

Когато Марио каза на Зорница, че трябва да си дадат почивка не трябваше да прави нищо, защото нямаше смисъл. Може би по късно трябваше да го потърси, да се опита да поговори с него. Единствено смятам, че Зорница трябваше да си затваря устата в операционната, да  спре да мрънка колко е неразбрана, да запази достойнството на Марио, а не да го разнася и пред Гричи (за втори път) и пред Поли.

И аз бих се почувствала така, но никога не бих хукнала при друг, а бих настоявала да разбера, бих искала да говорим, да го разубедя. Но мен трудните ситуации ме амбицират да се боря и да не се отказвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия