Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кой може да се меси във връзката?

  • 3 258
  • 83

Анкета

На кой бихте позволили да се бърка във връзката/семейството ви?

Опции:

* Може да изберете максимум 11 опции.

# 75
италианците пък са големи курвари. Те до 35 си година знаят само мама, и после на 50 като изпляскат легена, стават олеле майко. Мисля, че българинът го разбирам най-добре.
Виж целия пост
# 76
италианците пък са големи курвари. Те до 35 си година знаят само мама, и после на 50 като изпляскат легена, стават олеле майко. Мисля, че българинът го разбирам най-добре.

Страхотно!😂😂😂
Моят италианец е изпляскал легена на 18 още,  към 35 се е присетил за Мама. Сега, на 50, и звъни всеки ден, ей така. Ма той е Рак и малко на обратно му вървят нещата.
По темата нямам мнение, гласувах с последната опция, за да прегледам резултатите.
По новата заформила се тема, харесвам северните мъже. От холандци нагоре. : D
Виж целия пост
# 77
Единствено брачен консултант при съгласие от страна на двамата.
Виж целия пост
# 78
Никого.
Сесия с брачен консултант/психолог не приемам за намеса, а за потърсена помощ и в този смисъл не считам, че трябва да присъстват в анкетата Simple Smile.
Виж целия пост
# 79
Аз имам една приятелка, виетнамка. Наистина е красива, спокойна и възпитана. Направо уникална като за БГ. Даже понася геройски българска свекърва.
Виж целия пост
# 80
Не обичам да ми дават съвети. Приемам съвети за живота ми много рядко ако не знам какво да правя. За връзка не приемам съвети.
Родителите ми ако почнат да ми дават съвети, почват да ми го налагат, за да стане на тяхното - ето защо не приемам.
Приятелите ми един път ми го казват и край.
Виж целия пост
# 81
Без да чета, що няма "Никой" в анкетата?
Виж целия пост
# 82
Аз искам готина азиатка. RelievedBowtie Една спокойна такава, балансирана и смирена, дзен, кротка, здрава и младолика, те са си такива, генът им е такъв.
Латина за жена сякаш не, че прекалено гореща ще ми дойде, големи скандалджийки са. Иначе сексуално са богини. RelievedYum
Райско е това с плажовете, кристалната вода и гмурканията.
Вярно е, Кристина, и на мен ми е любимо.

Чакай сега да се намеся във връзката ви. Имам право да се меся, защото ме въвличаш и споделяш какво и що... Simple Smile Това, за да сме по темата.

А с тази спокойната, дзен, да не ти стане скучно и монотонно? Аромат на сухи пръчици, изскуствени цветя, ограничения и смирения, миниатюрни порцийки, чашки, бамбуков свят. Този минималистичен начин на живот често може и да напомня за празнота и недостиг. Те не са толкова балансирани. Миниатюрни са и са научени да живеят в пространство колкото една душ кабина. Балансът е и твоя работа. Иначе, ако ще разчиташ на нейния баланс, по цял ден може да ядеш супичка от водорасли и спагети от коприна, поднесени в чашки за водка. Много е интересно, когато си на екскурзия. Но ако това е начинът ти на живот - закуска, обяд и вечеря...
Пък, не те понавам. Може да си много стиснат и минималното да е подходящото за тебе. Границата между спокойствие и празнота зависи от моментната настройка и продълителността на този момент.
Виж целия пост
# 83
Семейството се състои от мъж, жена и дете! Намеси ли се който и да е трети човек може да се окаже пагубно за връзката, особенно "доброжелателни" роднини!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия