Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - между два сезона

  • 11 830
  • 189

Анкета

Искате ли форматът да има втори сезон?

Опции:

# 135
Вчера в сторито в инстаграм на Веси, някой ги беше питал, с кои от двойките сте най-близки и те сложиха снимка с Калина и Емил и написаха с почти всички контактуваме, но най-близки са ни Кики и Емо. Като се сетя в началото докато бяха в една стая с Марти и Анси, те бяха се сближили най-много, явно нещо е стананало, защото нито си харесват двойките снимките един на друг, Анси и Марти не подкрепиха тях като си тръгваха, а другата двойка. Може би са се скарали в предаването и вече не поддържат връзка.
Виж целия пост
# 136
Марти обясни, че са се раздаличили, отчуждили - на елиминацията пред камината, а пък Бице така или иначе не подкрепи и Митко, Доротея. Но те го подкрепяха , даже и на финала морално - във включването на отпадналите двойки.
Виж целия пост
# 137
Анселита и Мартин на нито едни елиминации не подкрепиха никоя от двойките, за които преди това твърдяха, че са им близки. Това честно казано не ми хареса в поведението им. Игра, игра, но в един момент свършва и остават отношенията помежду им, а и Кики и Емо например не биха им били голяма конкуренция при финалните игри. Веси и Момчил също.
Впрочем Веси и Момчил, Симона и Вели и Божидара и Деян на мен ми бяха неприятни за гледане. Голямо лигавене при първите, Симона пък се държеше мега истерично с Велислав, за Божидара всичко се каза вече. Grinning
Виж целия пост
# 138
Те още са в еуфория от това, което им се случи. Събират се всички още. Ще мине това. След година -две ще видим кой с кого е близък, сега е много рано.
Виж целия пост
# 139
И на мен честно това не ми направи хубаво впечатление, защото изведнъж приятели, а после обръщат гръб, С Искра и Йордан почти не общуваха, изведнъж найблизки им станали, сега постоянно си пишат колко се обичат. По скоро мисля, че подбират хората, с които да общуват. Ако наистина правят така , ще губят много хора и може и Искра и Данчо да се отдалечат някой ден
Виж целия пост
# 140
Ама това е просто състезание, те да не са отишли там да си търсят приятели? Тия хора са отишли за пари в този формат, не да се забавляват, както твърдят.

Виж целия пост
# 141
На някои им стига и малко популярност. Колко знаеха за рап изпълнителя Емо преди предаването?
Сега да ви питам как си представяте център за здравословно хранене на 4 годишни. Аз не мога.
Виж целия пост
# 142
Колко знаеха за рап изпълнителя Емо преди предаването?

Сигурно почти никой. И?
Виж целия пост
# 143
има го този ефект със ставането известен, но на някои славата им е за 3 дни след предаването. На мъжа с плетените кошници може да му потръгне бизнеса евентуално...
Виж целия пост
# 144
Аз се радвам, че Анси и Марти и Искра и Данчо си останаха приятели. Двете двойки са много готини.
То не може с всеки да си приятел и не трябва. Мисля, че има известна завист от страна на другите двойки, защото бяха финалисти.
Виж целия пост
# 145
Мен лично не ме интересува кой с кого е и ще остане приятел. За самите тях би било хубаво, защото (почти) всички изглеждат свежи и приятни хора.
Обаче по ми е важно, че ПРЕДАВАНЕТО МИ ЛИПСВА! Днес си чаках  дозата положителни емоции Grinning
(единствено гледам още "две капки вода", което ще свърши в понеделник :/ )
Виж целия пост
# 146
Днес от 15:00 ч. лайф в интаграм и после във фб с Искра и Йордан и Анселитка и Марти
Виж целия пост
# 147
Започнах вече да ги забравям 😁
Виж целия пост
# 148
Анселита отново е руса:
Виж целия пост
# 149
По-важно е да поумнее рязко и да се образова. Това не става със смяна на цвета на косата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия