🤰 Присъедини се към други заети бъдещи майки, които твърдо са решили информирано и спокойно да се насладят на бременността и раждането.

🖊 ЗАПИШИ СЕ ЗА ОНЛАЙН МАРАТОН ЗА БРЕМЕННИ СЕГА 👉 https://bit.ly/3b07xHs

👩‍💻 Ние, съвременните жени, живеем в луд ритъм. Обикновено жонглираме с много задачи - работа, хоби, приятели, домашни задължения, съпруг, може би по-големи деца… А сега и бременност!

👩‍👦Всяка бъдеща майка иска да се наслади на този период и да го изживее без стрес и страхове. И в същото време - внимателно да се подготви, да изучи цялата необходима информация за протичане на бременността и раждането, да прочете подходящи книги.

❗Разбираме те!

♥ За това ние, Академия за Родители заедно с водещи специалисти в областта на бременност, кърмене, раждане и първи грижи за бебето, селектирахме вместо теб необходимата информация, за да можеш да се насладиш на осъзната и спокойна бременност.

🔺Премини през четирите седмици на маратона за бременни заедно с нас и се подготви за раждане без болка и щастливо време с бебето след това.

♦ КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ? ♦

📍 4 тематични седмици
Всяка седмица ще разкриваме една от темите Бременност, Раждане, Първи грижи и Отношения в семейство в поредица от дневни бюлетини.

📍Всекидневна порция подбрана информация.
Видеа, текстове, списъци и чек листи със съвети и препоръки от специалисти.

📍Практическо предизвикателство всеки ден
Малка, лесна и приятна, но ефикасна задача. Тази част ще ти помогне да се организираш добре и да се подготвиш психически и емоционално за раждането и посрещането на бебето.

📍4 експертни уебинара
Всяка седмица ще те срещаме с водещ специалист по съответната тема. На тези онлайн срещи на живо ще получиш отговори на твоите въпроси.

📍Вдъхновение, позитивна нагласа и подкрепа
Ще имаш възможност да споделяш с другите участници в маратона, да дискутираш и да създаваш приятелства във фейсбук страницата на маратона.

📍Подаръци и награди
В края на уебинара най-активните ще получат подаръци и изненади от наши партньори.

💻КАК ПРЕМИНАВА МАРАТОНЪТ? 💻
Веднага след като потвърдим плащането и регистрацията ти, ще получиш достъп до маратона.

🔹Всеки работен ден точно в 09:09 часа ще получаваш email с дневно предизвикателство, видео, текстове и други материали.

🔹Всяка седмица те очакваме по един специализиран уебинар.

🔹Ще можеш да дискутираш и споделяш всичко, свързано с маратона на страницата на събитието във фейсбук.

🔹За всички, които стигнат с нас до края, ще има изненади.

🍀 Сигурни сме, че този маратон е нужен на много бременни жени, затова, цената му е символична: 25 лева (вместо редовната цена от 150 лева).

❗Начини на плащане: ❗

🔽 Банкова сметка:
IBAN: BG36RZBB91551005695812
Райфайзен Банк
Фондация Три

📧 Paypal: info@parentacademy.bg
Виж целия пост