Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кандидатстване след 7-ми клас - 2020/2021 учебна година

  • 612
  • 1
Здравейте, въпросът ми е свързан с кандидатстване след 7-ми клас (предварително се извинявам ако такава тема вече съществува, но проверявайки активните теми не видях нищо подобно).
Та знае ли някой какво става с кандидатстването след 7-ми клас и по-точно каква е процедурата и КОГА се подава списъка с училищата които сме избрали за кандидатстване (притеснявам се да не изпуснем сроковете)?
Въпроса ми може да изглежда смешен, но в училището на дъщеря ми от началото на извънредното положение не е проведена нито една родителска среща (за онлайн имам в предвид ) и нямат и намерение да провеждат Disappointed RelievedИнформация няма отникъде, класният не благоволява да си вдига телефона, а справочник още не е издаден и не е ясно дали и кога ще се издава! С две думи казано - интересува ме в каква последователност трябва да действаме и какво изобщо трябва да направим от днешен момент до момента на записването за 8-ми клас. Благодаря предварително за всички бъдещи отговори!
Виж целия пост
# 1
Тук може да се информирате за всичко, което Ви интересува относно кандидатсването след седми клас. Любезни дами веднага ще отговорят на въпросите Ви Smiley:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1215400
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия