Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

205 маскирани субекта на немска територия (Немската тема)

  • 11 423
  • 414
# 225
Благодаря за линка, прочетох за 7 години, имаме още 5 месеца дотогава, иначе Integrationskurs имаме с мъжа, при това успешен😁
Виж целия пост
# 226
Госпожата има плексигласова преграда на бюрото, която носи в ръце, когато се приближава до децата.
Joy Ей това искам да го видя ... Направо да го закрепи с коланче да не го носи в ръце.

Вчера съседката много ме ядоса. Много. Германка. И други ме ядосват.
Въпреки всичко не се замислям за връщане, защото се махнах оттам, заради нелогичните полит. и всякакви други решения. Като четах за мерките покрай Ковид не ми се видя да има промяна в мисленето на управляващите.
В България също ще се намерят съседи, както и други индивиди, да ти вдигнат кръвното. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дриймър, направи си равносметка защо сте дошли насам. Покрай коронавируса икономическата ситуация в България допълнително ще се изостри .
Виж целия пост
# 227
Joy Плексигласовата преграда има две дървени крачета, които служат и за дръжки Joy
Виж целия пост
# 228
Ехеее, що за първобитни изпълнения, като един предпазен шлем, върши същата работа.
Гледам сервитьори по ресторантите са с такива.
Виж целия пост
# 229
Именно! Ерготерапевтът на Фаби, охраната в работата ми също са с шлемове (някои и с маска допълнително).
Виж целия пост
# 230
Ние сме с нищо от самото начало. Шефът сложи във фоайетата на двста етажа по един дезинфиктант, само аз ги пръсках и като ми се обели кожата и аз спрях.
Виж целия пост
# 231
Какъв е този дезинфектант, от който се бели кожата? Да не би да си се заливала с него през 20 минути?
Аз имам гел, дори е ароматизиран с парфюм и за сега не съм получила проблеми, само се налага да мажа повече крем на ръцете си.
Виж целия пост
# 232
Немски не ми искат, защото имам немска диплома.
Явно е другият.

В Хесен искат и курс. Трябва при друга беамтка да ида...
Не знам дали имате брак с мъжа ти, но при женени за немски гражданин от поне 2 год. процедурата е доста олекотена.

Аз 2018 взех гражданство, мн бързо ми разгледаха документите, с тест и обработване на документите отне към 1,5мес.  Моя приятелка в Берлин повече от година чака за обработването 🙈

Нашата Кита от понеденик пак отваря, на 50%, вдната седмица детето ще е 2 дни там, а следващата - 3. Да видим новото привикване как ще протече 🙄
Виж целия пост
# 233
Таня, благодаря. Да, брак имаме.
Аз ходих преди 5-6г май и бях потресена, че и той трябва да се подпише.

Като се поуспокои ситуацията покрай короната, пак ще ида да питам и да взема формуляр.
Виж целия пост
# 234
Boxspringbett  търсим. Пробвахме и гледахме доста тия дни, пообъркахме се. Някой да има мнение, препоръки, акъл ?
Виж целия пост
# 235
Мос,ние сме от две години с такова. Нашето е с повдигащ механизъм и отдолу събира много,ама наистина много багаж. Препоръки : не поръчвай на сляпо, пробвайте;  помисли дали да е с един цял или два матрака (зависи как спите и ориентир с една обща или отделни завивки ли сте); помисли и дали искаш да има табла зад главите (нашето има, придава лукс и е удобно да си четеш или зяпаш тела); тези легла са по-обемни - имай предвид и това (нашата спалня е огромна и поема отлично леглото); матраците са на харт 2,3,4..вързват ги с килограмите,но пробвай, има ужасно твърди легла; топ матрак обикновено се ползва с тези легла (нашият стана на топчета и го сменихме миналата седмица). Дано помагам,а не те обърквам само
Виж целия пост
# 236
Благодаря.
Общо взето си изяснихме основните неща като размер, цвят, твърдост, табла, механизъм, дизайн. Но пак ценовият диапазон е много широк в различните магазини и при различни марки и производители. 
На кои да се доверим?
Виж целия пост
# 237
И аз имам въпрос с молба. Имам едно клонче мушкато, което в момента пуска коренче във вода ( за сега е съвсем нежно, белички власинки). Нямам никакви познания за цветя. Виждам, че тук има градинарки и опитни с растенията и цветята. ; -)
Моля, който има опит, да обясни кога и как да си засадя клончето, така че да хване.
Виж целия пост
# 238
Кате, изчакай коренчетата да се развият още.
После най-долу в саксията сложи парченца счупена саксия или камъчета да покрият дупките, почва и го мушни в почвата като я уплътняваш внимателно с ръце. Трябва да остане един пръст свободен до ръба на саксията, за да можеш да поливаш. Поливаш и оставаш поне седмица на сянка. Като видиш, че се развива, го премести на слънце.

За леглата нямам идея, не съм гледала за такива, защото не ги харесвам.
Виж целия пост
# 239
Дами, някоя от вас сблъсквала ли се е с подобни симптоми - от от около 3 седмици съм с подути и болезнени лимфни възли на врата (гърлото, дясната страна по-силно). Нямам болки при преглъщане, чувствам се здрава като цяло. Според мъжа ми било от климатика в колата, аз не мисля - не е схващане.
Снощи се зачетох в гугъл и ми стана притеснено. Ще опитам утре следобяд след като привършим в Кита да се доредя до лл, но ако някой има опит с подобни оплаквания, моля да сподели.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия