Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се правят такива снимки?

  • 658
  • 8
Как се правят такива снимки? Дали наистина са снимани с телефона в огледалото или момичето е снимано от друг? И колко голямо трябва да е огледалото?

Виж целия пост
# 1
За първата не знам, но за втората не е невъзможно. Ако има добра светлина, може да се получи такава снимка. Забелязала съм, че много хора, които качват такива снимки ползват vsco, което си е хубаво приложение за снимки /в инстаграм филтрите са си доста бедни/, но най-вече използват лайтрум, там се оправя яркостта на всеки детайл от снимката. Мобилнита версия е доста лесна на лайтрума, може да го пробваш.
Виж целия пост
# 2
И на двете снимки се вижда рамката на огледалото. Не виждам нищо  забележително в снимките. Има си всякакви филтри.
Виж целия пост
# 3
Леле, чак сега я видях рамката! На мен това ми е проблема - че огледалото ми е доста тясно и трябва да го режа. И светлината при огледалото.
Виж целия пост
# 4
И на двете снимки се вижда рамката на огледалото. Не виждам нищо  забележително в снимките. Има си всякакви филтри.
И къде е рамката на огледалото, че някак не я забелязвам? Първата снимка е на такова място, че няма как да има сложено огледало там - освен ако не е временно за снимката.
Виж целия пост
# 5
Ами сложете си очила като не виждате... Joy Огледалото е на една от стените на стълбищната площадка. Най-вероятно е в къща, щом на съседната стена има голям прозорец.  Хората си слагат огледала и на тавана в спалнята и доста ефектни снимки могат да се получат... Grinning На вас явно ви липсва въображение.
И аз имам такова огромно огледало в коридора, заема една цяла стена. Но в коридора няма естествена светлина и няма как да се получат такива снимки. Ако ви кача снимка, и мен ще питате къде е рамката...Виж целия пост
# 6
Запичвам да разбирам. Наместих едно огледало на удобна височина. Изрязах малко. Трябва да видя светлината как да е по-равномерна. Бива.
Виж целия пост
# 7
Светлината не ти се е получила никак зле  Simple Smile  Ако решиш за допълнително и с lightroom  апликацията пробвай, може да стане още по-светла
Виж целия пост
# 8
Аз се дразня, че едната страна на лицето седи тъмна. Мога да светна лампите, обаче тогава става различно. Ще пробвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия