Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 53

  • 17 928
  • 173
# 165
Здравейтее! Има ли някоя, която спазва плодолечението? Аз направих 21 дена и сега ми е 7-ми ден от захранването. Свалени кг - 11. Интересното е, че 2 от килограмите свалих по време на захранването. Навсякъде бях чела, че хората тогава качват, но при мен се случва обратното. Може би, защото усещам, че стомахът ми се бунтува от вкарването на нови храни и се храня ограничено. Като цяло мисля да си направя едно поне 15 дневно захранване.
Доволна съм от свалените кг и имам хъс и цел да продължа с отслабването, тъй като имам доста за сваляне. Разликата в тялото ми е осезаема, от което съм много щастлива.
Виж целия пост
# 166
Нормално е да продължи свалянето след такъв мощен детокс. Аз гладувах юли месец 20 дни и продължавам да свалям дори сега,но се храня според това,което иска тялото ми,а то иска доста по-малко от преди и като количество и като вид храна. Всъщност нали това е идеята на гладоЛЕЧЕНИЕТО- да си променим начина на хранене.
Виж целия пост
# 167
Аз мисля да започна от тази седмица само 7 дена на плодове и редуване със зеленчуци(понеже бързо ми омръзва) комбинирано с fasting 20-4 (вече 1 месец го правя и съм свикнала на малко храна+свалих 4кг). Късмет на сегашните продуващите🍀
Виж целия пост
# 168
Здравейте момичета! И аз се включвам от днес, надявам се да успея да направя 7 дена гладуване и 7 дена захранване. Имам за сваляне около 4-5 кг, започвам от 67, иделаното/реалистично тегло ми е 63.
Ще пиша всеки ден, за да се мотивирам, дано да се появи някой в темата Simple Smile
Виж целия пост
# 169
Еха, и аз съм със същото тегло 😂
67 кг, старт утре.
Цел - отслабване и пречистване.
Всеки ден ще пиша и аз, това ми е мотивацията.
Хубава вечер и до утре!
Успех! 🙏👍🙏
Виж целия пост
# 170
Добро утро момичета! Да дам отчет за вчера, успешно плодуване и чай, но само до вечерта. Към 7 часа не издържах и изядох една супа. Явно още не мога да се настроя да си лягам толкова гладна, но дано днес да успея.
Като цяло съм доволна, все пак е някакво начало. Правим дълги разходки с кучето - вчера 7 км - и съвсем огладнявам сле 2 часа ходене/бягане/дърпане:))) Успех Мартина и не се подвеждай от лошия ми пример:)
Виж целия пост
# 171
Hris4o, супата пак не е вредно прегрешение 🤗 Продължавай напред, сигурна съм, че ще имаш успех, а и с толкова движение е още по-добре👍🌻🌸

Вечер ми е най-трудно и сега като слушам детето как мляска ми се иска да избягам някъде 😀
За деня съм на малко мед, доста вода (чай не съм пила), диня, банани, колкото и да съм чела, че не са ок за този режим, с тях се засищам добре, имах малко боровинки и ябълки. За утре съм си приготвила един огромен ананас към бананите и ябълките, които винаги поддържам налични вкъщи. Чувствам се добре за ден първи.
Хубава вечер! 🌸
Виж целия пост
# 172
Здравейте! Виждам, че рядко се пише в темата, но все пак реших да се включа. Решила съм да направя гладолечение. Наложила съм си 10 дена, но ако се чувствам добре ще продължа 15 или 20. Има ли други мераклии? Ще започна тези дни.
Виж целия пост
# 173
Просто не му е времето на това в момента. Студено е вече, а при гладуване  ще ви е още по студено. Ако го правите по здравословна причина обаче гледайте да ядете само наши грозде, круши и ябълки. Вносната химия не е много Ок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия