Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Познавате ли участвали в семейни войни по нова и истинско ли е предаването

  • 1 396
  • 5
Здравейте на всички.Тези дни роднина ни попита ако кандидатства за участие в предаването дали ще искам да отидем с мъжа ми.Проблемът е, че малко съм скептична и искам да разбера има ли участвали измежду вас или да познавате такива.Бих искала да разбера  как е положението там:получили ли са наградата си и има ли смисъл.Благодаря на всеки дал своето мнение.
Виж целия пост
# 1
Да, колежка на ММ участва в предаването преди около година, ако не се лъжа.
Виж целия пост
# 2
Имах познато семейство ,което участва преди години.Спечелиха малко пари.Други мои познати  пък цял ден бяха в студиото на кастинг и пробни снимки и не ги одобриха.
Виж целия пост
# 3
Една позната преди няколко месеца участваше с приятелки..платиха им,но ангажимент за два дни
Виж целия пост
# 4
Да,познавам семейство,които участваха.После казаха,че сума ти техни познати,с които не са общували мн.години, са ги гледали и са им се обаждали.
Виж целия пост
# 5
Да, брата на Скъпия участва със семейството си - жена, син, дъщеря и зет. Победиха, взеха си парите и ходиха с тях на почивка - Турция или Гърция. След време ги поканиха за второ участие,  с други победители  - и там спечелиха и пак без проблеми им преведоха парите.  В къщи пазят  лепенките с имената и снимки от участието. Май и някакви  сувенири са им дали и двата пъти - от рекламодателите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия