Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Напускане на болница по собствено желание

  • 900
  • 12
Здравейте, не намерих отговор на въпроса си, а от болницата в която съм също не получавам такъв. Родих преди няколко дни, няма проблем с мен и детето, освен че е 2000гр. Задържат ни поради тази причина, но то хапва, наддава, при мен в стаята е. Въпросът ми е дали мога да приключа престоят ни в болницата по собствено желание и дали ще изпишат детето заедно с мен.
Благодаря за отговорите
Виж целия пост
# 1
Никой не може да ви държи насила. До колкото знам, бебенцата ги изписват над определени достигнати килограми.
Виж целия пост
# 2
Бебето трябва да наддаде до 2.500гр поне. Не разбирам за къде сте се разбързали?
Когато сте готови за изписване ще ви изпишат. Да си правите своеволия за мен е неуместно и то при положение, че бебчето ви е родено недоносено.
Виж целия пост
# 3
Незнам как стои въпроса с изписването по желание, но аз искам да те посъветвам нещо, ако приемаш съвети де. Знам, че нямаш търпение да се приберете у дома. Бебетата наддават бързо, още няколко дни под наблюдение, са за ваше добро. Подтискащо и стресиращо е да си в болница, но пък имаш много сладко човече при теб, не си сама.
Виж целия пост
# 4
Детето ти е в сигурни ръце, защо даваш зор да си тръгваш? Постой няколко дни, няма цял живот да е.
Виж целия пост
# 5
В тази ситуация, ако действието се развива в държавата, в която живея, ще бъде уведомена агенцията за закрила на детето.
Виж целия пост
# 6
Много ясно, че можеш да се подпишеш и да напуснеш с бебето. Въпросът е дали е разумно и какъв е смисълът, едно толкова уязвимо детенце да не бъде под лекарско наблюдение. За какво ще му го причиняваш?
При някои интервенции, ако си тръгнеш по собствено желание, заплащаш услугите, които иначе са по здравна каса. Не знам дали твоят случай е такъв, но имай предвид и такава вероятност.

Моят съвет, твърдо: останете си в болницата, докато ви изпишат. Нали си майка, би трябвало интересът на детето да е на първо място.
Виж целия пост
# 7
Според мен изчакай още малко. Все пак не се прибираш с пакет хляб а с бебче. Щом  лекарите не са преценили да ви изпишат,значи има защо. Знам че е неприятно в болнична обстановка и искаш да си до близките си,но това няма да избяга. Бъди на пъряо място сигурна,че бебето ти е в норма а след това бързай да си ходиш
Виж целия пост
# 8
И аз така ритах да си излизаме с подписана декларация на моя отговорност ама после си дадох сметка, че в болницата на една ръка разстояние са лекари, сестри и акушерки, а вкъщи аз съм на линия и съм отговорна за бебока. Набързо ми се охлади мерака да излизам преждевременно.
Виж целия пост
# 9
Правилно са казали, че 2500 трябва да е детето. Това не е шега работа. Ако държиш питай ти да си тръгнеш, но бебето да остане, докато си стигне килограми.
Виж целия пост
# 10
Пффф, като почне да прави паузи в дишането, като още няма сукателен рефлекс като хората... Ми тръгвай си. Ще се върнеш, ама дали ще те вземат.
Виж целия пост
# 11
Прост народ - слаба държава.
Ходи си, никой няма да те спре, като се разпишеш. Жалко за детето!
Виж целия пост
# 12
Здравей,
Колко дни си в болницата? Бебето е по - важно, трябва да наддаде нужните кг.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия