Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магазини Pepco 2

  • 49 026
  • 748
# 540
Дева,
Скрит текст:
не разбирам защо трябва да се слага лъжица (или каквото и да е) в чаша, за да не се напука? Може ли да обясниш по-подробно? Blush 
Виж целия пост
# 541
Да, бяха казали, че се слага метална лъжица. Сигурно поема от температурата и за това предпазва от напукване
Виж целия пост
# 542
Аз нямам пукнати чаши- нито порцеланови, нито стъклени (топлоустойчиви). Не слагам лъжица. Може би зависи от чашата Thinking
Скрит текст:
Препоръчвам с 2 ръце едни тъмни дуралексови чаши които пускат в Кауфланд на промоция- много са добри.  
Аз да попитам за един комплект от 3 бр. прибори от Пепко- дръжките са дървени, накрайниците са сив силикон (голяма лъжица, шпатула и лъжица с дупки май бяха). Отдавна му се каня, около 6 лв. струва- как се държи при употреба? Най-вече дървената част?
Скрит текст:
Търсех подобни прибори с неръждаеми дръжки, че да не ги мисля, но не откривам. Силиконова шпатула ми трябва най-много (скъса се силиконът на моята след години употреба), лъжиците са бонус. Но поотделно навсякъде продават само силиконови шпатули с пластмасови дръжки (с метални дръжки все са и с четка- имам 10 силиконови четки вече)...
Виж целия пост
# 543
Мерси, Пийк! Flowers Hibiscus
Някой в темата беше писал, Долче.
За порцеланови става дума.
Виж целия пост
# 544
Долче, за готвене ли ти трябват? Аз нямам доверие на пластмасови прибори за висока температура, използвам единствено дървени, желязото го избягвам заради дрането по тигани, тенджери, а силиконовите ми шпатули и трите са с пластмасови дръжки, какъв беше проблема с пластмасата за дръжка?
Виж целия пост
# 545
С. Алекс, да, за готвене ми трябват. Проблемът с пластмасовите дръжки е, че се опират в горещия ръб на съдовете Отделно, че на почти всички шпатули/тел за разбиване които продават поотделно, дръжките са от онази прозрачната пластмаса. За забъркване на сладкиши, за намазняване стават и имам много Grinning Но за готвене ми  беше толкова удобна силиконовата шпатулка с метална дръжка- за всичко я използвах.  
Скрит текст:
Имам останалите видове прибори, само дръжките са от неръждаема стомана, а останалото е силикон- черпак, големи лъжици с и без дупки и др. Само шпатулата ми се скъса (силиконовата част), а и тел за разбиване не мога да намеря отгоре да не е пластмаса, а долу да е силикон...Пластмасови прибори за готвене отдавна не използвам, освен една лъжица за спагети Blush Имам само дървена щипка за месо, другите дървени прибори се използват само я съдове без специални покрития.
Та в този ред на мисли, чудя се дали дървените дръжки от пепковския комплект ще са устойчиви- добре ли са захванати, подпухва ли дървената част и т. н.
Виж целия пост
# 546
Какво се слагаше в чаша, за да не се напука? Метална лъжица ли?
Че сега си гледам една чаша, цялото дъно е напукано.
   
Да, преди вливане на топла течност се слага метален прибор. Аз слагам най-често вилица - първо нея хващам от  сушилника.
Виж целия пост
# 547
avia, В двата м-на в Кючука има облачета. В този до Кауфланд има и от двата вида, но от това с материя като котката, остана само 1бр., а в другия магазин имаше само от по-мъничките.

Р.S.: В Плаза има еднорози, много добре се връзват с облаците и котките Joy
Виж целия пост
# 548
Благодаря, Шантал! Ние сме на море, дано да ни изчакат възглавничките.
Виж целия пост
# 549
Вчера със задоволство забелязах, че ще си имаме Пепко наблизо- до Кауфланд на Пещерско шосе/Пловдив. Blush Има поставени табели вече, но сигурно ще мине време преди да отворят- видя ми се съвсем празно вътре.
Виж целия пост
# 550
Така ли? Ние също живеем на близо, къде ще се намира?Вчера със задоволство забелязах, че ще си имаме Пепко наблизо- до Кауфланд на Пещерско шосе/Пловдив. Blush Има поставени табели вече, но сигурно ще мине време преди да отворят- видя ми се съвсем празно вътре.
Виж целия пост
# 551
На мен ми прави впечатление,че повече от месец не са отваряли нови магазини. Thinking
Виж целия пост
# 552
Asencety, в голямата сграда със светещи ленти по фасадата- страната която се пада срещу Кауфланд.
Виж целия пост
# 553
Мисля, че Pepco без 30% на всичко някак не е интересен. Simple Smile Ходих днес, не се вглеждах много, но ни хавлии за плаж, ни възглавници видях.
И итново констатирах, че едни исъщи блузи залежават с месеци, дамското не се купува, а който си купи, бива разпознат на улицата.
Виж целия пост
# 554
Въпреки че вчера магазинът който ще откриват до нас ми се стори празен и стъклата покрити с найлони...преди малко светеше, виждаха се почти всички стъкла и магазинът изглеждаше почти на 100% зареден със стока. Blush Отпред още има заграждения и на табелката не е изписано работното време (нито има някакво съобщение кога точно ще отвори). Може и да го отворят по-скоро отколкото си мислех...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия