Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Във форма през бременността и възстановяване след раждането с помощта на Ваня Висарионова

  • 40 992
  • 64
# 60
Здравейте ,
Преди 3 месеца ме оперираха бях с извън маточна бременност и ми премахнаха тръбата .
Цикала ми беше редевен последните 2 месеца , но този месец ми закъснява с 10 дни .
Това нормално ли е ?
Възможно ли е да е заради това , че се преместихме в друга държава и заради рязката промяна на климата?

Съжалявам, но не мога да отговоря на този въпрос. Трябва да се консултирате с гинеколог.
Виж целия пост
# 61
Здравейте, как влияе въртенето на обръч на диастазата?
Родих нормално преди месец и имам диастаза широка 2 пръста.
Виж целия пост
# 62
Здравейте, как влияе въртенето на обръч на диастазата?
Родих нормално преди месец и имам диастаза широка 2 пръста.

Здравейте,

няма проблем да въртите обръч. Няма да навреди на диастазата,  но няма и много да помогне. Ако  искате да приберете диастаза се изискват специфични упражнения.
Поздрави,
Ваня
Виж целия пост
# 63
Здравейте,
Не съм сигурна дали казуса ми е точно за вас.
На преглед при АГ два месеца и половина след раждането ми казаха, че имам свличане на влагалището. Поразрових се и първото, което ми направи впечатление е, че в българските сайтове се говори само за оперативно коригиране, от което доста жени не са доволни, а при търсене на английски се оказва, че има подходящи упражнения за физиотерапия. Второто нещо, което привлече вниманието ми е, че при кърмещите майки като мен пролактина потиска естрогена и това забавя връщането на органите в тазовото дъно в първоначалните им позиции. Според Вас да проведа ли повторен преглед с акушер-гинеколог на който да обсъдим оперативна интервенция или да изчакам да мине още време от раждането и да се опитам да коригирам нещата с физиотерапия? Забравих да отбележа, че нямам инконтиненция, това беше първия въпрос на акушер-гинеколога.
Виж целия пост
# 64
Здравейте, родих близнаци преди 8 месеца. Бях 47-48кг преди това, сега съм около 50, но не това ми е проблемът. Имам диастаза и имам корем (преди бях плоска). Една част е кожа и май няма да се оправи, но възможно ли е заради диастазата да имам такъв корем и как да го оправя. Страх ме е да премеря колко е... Има ли оправия това или просто да приема коремът, допълнителната кожа и стриите?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия