Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смяна на школа

  • 182
  • 1
Здравейте,
През ноември записах курсовете, изкарах листовки вътрешен и външен без проблем, но сега на външния по кормуване ме скъсаха. Както и да е, от множество прочетени ужасни отзиви точно за тази фирма, и от ситуацията, която се разигра на изпита пред ДАИ, твърдо реших да не им давам "втори шанс" и да ги сменя.
Сега въпросът е как да постъпя, някой правил ли го е? Чета, че трябва да ти върнат документите и да се запишеш на друго място, само че кои документи? Аз нищо не съм оставяла там. Ако не ме лъже паметта май само някакво копие на диплома носих...
Минах си всичко, което бях заплатила. Лекции, часове и четирите изпита. Върнах им и картата, с която се чекирах в автомобила и не би трябвало вече да имам вземане-даване с тях. Не може ли да се запиша другаде без да ги информирам и да се разправям с тях?
Виж целия пост
# 1
Ако си оставила някакви документи, може да си ги поискаш, дори копието от дипломата, ако те притесняват.
Снимка също. Пари няма да ти върнат.
При мен беше така, че имаше един лист на който инструктува записваше часовете, които съм кормувала.
 Ако имаш нещо подобно, трябва него да си поискаш, за да докажеш,пред другата фирма, че си кормувала.Съответно да не плащаш отново 600-700 лв, защото не мисля, че на добра воля биха ти повярвали, че си изкарала часовете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия