Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отекли очи сутрин

  • 256
  • 7
Здравейте, проблема ми е следния: Преди 5 месеца започнаха да ми се подуват очите сутрин като стана от сън и то много, направо плашещо. В момента също ми отичат, но по малко. Бях при личната лекарка, каза, че е алергия от грим най-вероятно, предписа ми противоалергично и ми каза да не се гримирам няколко дни. Изобщо не помогна. Отидох на очен лекар каза същото предписа ми капки, но и те не ми помогнаха. Алергия не смятам, че е защото след като се събудя имам оток и до 1,2 часа ми спадат, а до вечерта все едно нищо не е било. Ако беше алергия нямаше ли постоянно да са подути? Бях и на ендокринолог каза, че е едва ли е от жлезата, защото нямам съпътстващи симптоми. От грима също ме съмнява да е защотото покрай карантината със седмици не се бях гримирала и не се повлиях. Отока е отгоре над клепача, а не отдолу под окото. Моля, ако на някой му се е случвало подобно нещо да ми отговори или ако някои има предположение какво може да е също.
Виж целия пост
# 1
Някакви проблеми с носа да са се появили в последните 5 месеца?!
Виж целия пост
# 2
Не никакви, нищо друго не се промени само този оток.
Виж целия пост
# 3
Преди години ми се случи същото. Малко след подуването, започнаха проблемите с ЩЖ.Всичко при мен тогава беше от стрес. И аз като теб мислех, че е алергия, посетих няколко очни лекара и приемах хапчета за алергия, които не оправяха положението. Само един крем за под очи на  Vichy ми облекчи състоянието тогава, а напълно изчезна след като открих, че имам проблем със щитовидната и започнах да приемам хапчета за нея. Пусни си изследвания за ЩЖ.
Виж целия пост
# 4
Да, ще си пусна благодаря! След прегледа ми не си пуснах,защото ендокриноложката каза, че е малко вероятно да е от жлезата, но все пак ми каза кои точно изследвания да си пусна.
Виж целия пост
# 5
А бъбреците ти някой да е преглеждал ?
Виж целия пост
# 6
А бъбреците ти някой да е преглеждал ?
И аз мисля, че става дума за задържане на вода.
Виж целия пост
# 7
Аз също съм си го мислила, ще си прегледам и бъбреците, ако не е от жлезата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия