Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Може ли докторите да ми дадът не вярна експертиза със сагласието на брат ми

  • 1 135
  • 11
Здравейте преди месец и половина имах ужасни кисилини и отидох на доктор във Враца да ме прегледа на ехограф и той ми каза че има съмнение за цероза но дробат ми не е много засегнат и изпаднах в депресия за месец и половина свалих драстично тегло ходих в София да ме прегледат и ми казаха че имам стеатоза хепатис и от тук мисля дали не ме лъжат с съгласието на брат ми забравих да спомена че не обичам алкохола кръвта и във Враца и във София ми казаха че е добра в София се прегледах на ендоскопия и ми намериха полип на ректум което ми казаха че са го махнали и прегънат жлъчен мехур и в експертиза та ми пише не добре изчистен десен колон а мойте симптоми са имам жълти фекалии но сега ям много кисело млеко банани и картофи не знам това дали е причината а никога не съм изпитвал болка от дясно да ми се вие свят или да повръщам болката ми е от ляво подребрието казах на докторката тя ми каза че може да е оголемен далак и той ще си спадне сам и наистина от 10 дни почти не ме боли но има лека подутина а епикризата ми пише нормален далак дадоха ми да пия хапчета санохепатик флора и пробитор а за родители те ми са починали маика ми от инфаркт а баща ми от рак на белия дроб ще бъд
Виж целия пост
# 1
Само в заглавието си имаш няколко правописни грешки.Отказах се да чета на 2 ред още.Чувала ли си за точки,запетайки и т.н.?
И много филми гледаш.Как ли да не тръгнат да ти дават фалшиви експертизи.
Виж целия пост
# 2
Няма такова нещо, не дават фалшиви епикризи, камо ли да тръгнат да се сговарят с брат ти.
Затова дават нещата писмено, че да може и личния лекар, но и ти да си прочетеш какво ти е състоянието на спокойствие. Те като ти говорят, си в стрес и не винаги си в състояние да осмислиш какво изобщо са ти казали.

Кажи едно голямо БЛАГОДАРЯ на брат ти, че те придружава и  че има грижа и разбиране за състоянието ти.

Моля и аз, понякога слагай запетайки, но на края на изреченията - точка. Сега не е твърде разбираемо.
Виж целия пост
# 3
О, има фалшиви епикризи. Разполагам с такива. И са за дете.
Виж целия пост
# 4
Роти, че има фалшиви експертизи, има. Аз също съм получавала такива. Но пък чак със съгласието на близък роднина - не ми се вярва. Звучи параноично.
И алкохол не е задължително да се приема, за да имаш подобна диагноза. Има абсолютни трезвеници с цироза, както и непушачи с емфизем.
Авторе, защо подозираш брат си, че участва в подобен заговор? Каква полза би имал?
Виж целия пост
# 5
Да съм самия аз по спокоен защото бях изпаднал в голям стрес и защото си имат със заместник директора на болницата и може така да са решили че е по добре за мен
Виж целия пост
# 6
определено не разбрах много от написаното по горе също така си мисля че едва ли някой умишлено ще дава фалшиви епикризи но ако се съмнявате отидете на преглед без роднина и то при трети лекар така че да нямате съмнение за коректността на епикризата тъй като явно съмнението у вас си остава има много болници и ако отидете с или без епикризата която имате вече няма да е проблем да ви потвърдят състоянието или съответно да потвърдят съмненията ви честно казано не разбирам защо се съмнявате в роднина но вие си знаете отношенията най добре п с писането без препинателни знаци не е лесно не съм сигурна как се справяте толкова добре
Виж целия пост
# 7
Така и ще направя мисля да ходя във вма
Виж целия пост
# 8
Аз лично имам издадени цели 5 (!) епикризи с частично невярна информация.
Но това е свързано с разни техни, лекарски врътки..... Първите три ми бяха издадени като дете и бяха хвърлили майка ми в тих ужас. След прегледи при частни лекари се оказа, че информацията е невярна.
Успокой се, това често се случва,    но едва ли брат ти иска лошото, след като ти помага...
Хапвай захарче при поява на киселини - аз имам напоследък много киселини и това ми помага. Газирана вода също помага.
Изчакай да видиш дали диагнозата на личната ще сбъдне. Ако ли не - отиди сама на частен ако можеш.
Успех!
Виж целия пост
# 9
Да съм самия аз по спокоен защото бях изпаднал в голям стрес и защото си имат със заместник директора на болницата и може така да са решили че е по добре за мен
Значи принципно е възможно.
Виж целия пост
# 10
Кой нормален лекар, пък и директор на болница, би се съгласил да лъже пациент ... Ама те са достатъчно луди по нашите "болници". Не бих се учудила.
Виж целия пост
# 11
Кой нормален лекар, пък и директор на болница, би се съгласил да лъже пациент ... Ама те са достатъчно луди по нашите "болници". Не бих се учудила.
Звучиш наивно. Хем знаеш колко безцеремонни лекари има, които пресилват диагнози или не обръщат внимание. При лично познанство или при получаване на пари какво го бърка да напише нещо невярно - особено ако знае, че е с добри намерения.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия