Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да позволя ли на сина ми да се боядисва?

  • 2 480
  • 30
# 15
Аз бих позволила през лятото, с уговорка за училище да няма и следа от разкрасяването.
Виж целия пост
# 16
Като му е мерак, бих го оставила да се боядиса. Червен, зелен, все някога ще му омръзне, а и възрастта е такава, че не бих се впуснала в баталии само заради мерака да е със синя коса, примерно.
Виж целия пост
# 17
На тези години това е напълно нормално:wink:
Не виждам защо да не си боядиса косата, стига да не е в някакви странни цветове.Hug
Виж целия пост
# 18
Аз бих подкрепила детето ми да се самоизрази, но при професионалист. Има голяма вероятност още след първия опит да се откаже за следващ.
Виж целия пост
# 19
Бих позволила да се боядиса. На 15г по-добре с нещо такова да се прави на интересен, отколкото с цигари или алкохол. Косата ще израсте, може да се отреже, ако не се харесва. Изобщо не виждам проблем.
Виж целия пост
# 20
В близките години ще имате доста по-сериозни и наистина значими неща, за които ще се наложи да спорите. Не включвайте в тях и такива дребнотемия, защото накрая винаги натежава бройката "черни точки", а не значимостта на забраните, които стоят зад тях. На 15 или на 18 - косата си е негова. По-добре да пробва така, бидейки наясно с вашето мнение, но и имайки вашето позволение, отколкото напук...
Виж целия пост
# 21
Вземете от тонерите за коса, за едно миене, щом му е мерак.
Амонячна боя ще откажа, защото са още деца, с нежни кожи, има риск от поява на пърхот или алергична реакция.
В началото като виждах едва проходили и с различни цветове по главите и вече не ми прави впечатление, не го приемам за детето ми, разбира се.
Иначе и той имаше мераци, нищо че е на 12 само.
Виж целия пост
# 22
Пробвай със спрей или шампоани оцветители. Те се махат бързо. И да, според мен, трябва да му разрешиш. Нищо му няма, ще се покефи малко и ще забрави, но по-важното, че ти няма да си "смотаната ми майка", а ще си "яката ми майка". Пък и така може да се отпусне и да ти споделя повече Simple Smile
Виж целия пост
# 23
Здравейте! Сина ми е на 15 години и от известно време има желание да боядисва косата си. Ако трябва да съм честна, това ми е доста странно, дори се срамувам до някаква степен, защото за човек като мен, израснал във време, в което боята за коса се използваше само от жени, това е наистина нестандартно и много различно. Какво мислите? Греша ли, като не ми позволявам, или пък съм права?
.    Дай му,косата все пак си е негова
Виж целия пост
# 24
Ако вече се е боядисал, пусни една снимка да видим резултата.
Виж целия пост
# 25
Ако вече се е боядисал, пусни една снимка да видим резултата.

Боядиса се, да. Първоначално искаше синьо, но не се получи и разбрахме, че ще се наложи да се изруси, за да има достатъчно светла основа, при което той се отказа, защото видя в Интернет колко са вредни изрусителите. Решихме, че ще правим нещо друго. Отидохме в ДМ и той си избра от боите на Gliss Color, номер 7-7, медено тъмно русо. Получи се това и от два месеца и малко вече е рижав и много се харесва. Някои хора (дори и роднини) го гледат странно и задават въпроси, но той си каза, че не му пука, даже сега иска да се маже пак, понеже цвета избледня вече доста (снимката е от първите дни след боядисването). Вече нямам против, осъзнах, че за голяма част от младежите това е напълно нормално, те живеят в друго време, с много различни виждания от нашите. Само искам да питам, гореспоменатата боя дали е добра, или да я сменим?
Виж целия пост
# 26
Аз разреших на дъщеря си да обезцвети част от косата си и да я направи зелена. Честно казано, получи се много добре.
Виж целия пост
# 27
Валя, сладурче рижко.
А за боята щом е постигнал нужния ефект и не е съсипал косата си - значи става.
Виж целия пост
# 28
Аз разреших на дъщеря си да обезцвети част от косата си и да я направи зелена. Честно казано, получи се много добре.
В домашни условия или я водихте на фризьор?
Виж целия пост
# 29
В домашни. Тя гледа клипове и чете, поръча си необходимите неща и с приятелки се клепаха. И черното, и зеленото са измиващи се бои.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия