Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - 7

  • 27 279
  • 658
# 240
Здравейте момичета,
Моята девойка има няколко стрии на задната част на крака.
 Използвали ли сте продукти за стрии за момичетата и ако да, какви?
Виж целия пост
# 241
Тарталета, да не сте в Мирадор де Монтепинар Joy при Новите съседи? Майтапче, ама обичам Испания, а сериалът им е супер. Всъщност ти в кой град си?
Виж целия пост
# 242
Мирадор де Монтепинар не съществува Simple Smile В едно село от сателитите на Бенидорм сме, на 5 км от испанския Манхатън( заради многото небостъргачи така го наричат).
Виж целия пост
# 243
Да, знам, ей така за майтапа го казах. Като написа, че сте в нищото и понеже знам, че си в Испания, за филма се сетих Joy
Виж целия пост
# 244
Здравейте на всички, как сте я това време?
Извинявам се, че ще отворя стара тема, но не успях да открия в коя от всички назад бяхте коментирали?
Трябва ми добър ортодонт, ако може да дадете координати на такъв? Благодаря предварително Hug
Виж целия пост
# 245
Ние сме очаровани от д-р Баева. Кабинетът й е в Младост 1. Координатите ги има в нета. Съфорумка ми я препоръча и при нея ходят децата на много мои приятелки, познати и колеги.
А дъщеря ми вече е с коригирана захапка.
Ако се спреш на нея, имай предвид, че записва часове за два месеца напред.
Виж целия пост
# 246
Благодаря ти много, а вие шини или брекети носихте? Ами не ни е близо като локация, но ще отидем на няколко прегледа и ще преценим. Че няколко стоматолози бяха с противоречиви мнения и ми се иска да чуя поне двама - трима специалисти какво ще кажат и кой ще усетим "нашия" Blush
Виж целия пост
# 247
Моята дъщеря ходи при д-р Цветелина Узунова, в Лозенец, на ул.Горски пътник. Първо носи шина за корекция на захапката, сега 4 месеца ще бъде с брекети, за леки корекции на зъбите.
Виж целия пост
# 248
От няколко месеца ходим при д-р Йорданова, кабинетът е в Бъкстон https://orthogyn.com/. Засега съм много доволна, но лечението е едва в началото си.
Виж целия пост
# 249
5 години бяхме при проф. Мутафчиев във Валор, сега за брекетите, по препоръка на съфорумка, сме пациенти на д-р Наджакова. Кабинетът ѝ е на ул. Иван Вазов. Доволна от отношението и резултатите и при двамата.
Виж целия пост
# 250
А по принцип след свалянето на брекетите какво следва? Дъщеря ми е на 13 и от година и половина е с брекети, а преди това още толкова с апаратче за коригиране на захапка. Ще трябва ли да носи нещо постоянно, за да не се върнат зъбите в предишното състояние?
Виж целия пост
# 251
Слага се нещо като тел от вътрешната страна на зъбите и се носи около 2г. За да не се разместват пак зъбите. Това ни обясни нашата ортодонтка.
Виж целия пост
# 252
От няколко месеца ходим при д-р Йорданова, кабинетът е в Бъкстон https://orthogyn.com/. Засега съм много доволна, но лечението е едва в началото си.
Здравейте,
Влизам в темата с две девойки - на 9 и 11 години. Голямата от година ходи при д-р Йорданова. Много съм доволна. Най-вече затова, че през цялото време наблюдава развитието, изчака някой зъби сами да паднат, други извади. Като сме плащали само, когато е ваден зъб.
Когато търсих ортодонт, някои направо за взимане на проба на първи преглед ми говореха.
Виж целия пост
# 253
Ние досега не сме плащали, само даваха насоки кои зъби да бъдат извадени. Изчакваме постоянните да се покажат и вероятно септември ще взимат мярка.

Аз друг въпрос имам. Случвало ли се е в този период от живота на децата да започнат да изпитват страх? Моята девойка са я погнали някакви страхове, в началото мислех, че е свързано със спорта, който тренира, но установих, че не е само това. За мен е нещо ново и трябва да намеря начин да ѝ помогна да се пребори.
Виж целия пост
# 254
Dream, дъщеря ми беше с шини. Имаше проблеми със захапката, иначе зъбите й са идеални.

milasara, не разбирам за какви точно страхове говориш. Дъщеря ми се страхува от тъмното, което ми е странно, защото от години спи сама в стаята си и никога не е ставала да идва при нас. Тя си пуска телевизора и заспива на него, като той си се изключва сам по някое време. Също така има страх от птици и то голям. Като види гълъб примерно, подивява.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия