Какво знаят чужденците за България? (тема за смях и сълзи)

  • 44 474
  • 486
# 480
Голям процент от българите имат меко казано дебелашки хумор. В България често хората се шегуват с неща, които в чужбина се смятат за обидни. Мое мнение.
Виж целия пост
# 481
И според мен е плоска шега, ясно, че няма как да е сериозно. Но то и за акъла и вкуса на човека се съди по шегите.
Виж целия пост
# 482
Предполагам, че са се пошегували макар и не съвсем на място. Тези дни имаше скандал с Цитиридис по подобна тема, прави скеч на Панаира на книгата, със собствен щанд с книги (каквито реално не съществуват), едната беше 'Как да бием жена си без да увреждаме важни органи', сега различни организации се канят да го съдят.
Виж целия пост
# 483
Леле, аз видях из ФБ да се размята снимка на такъв щанд, но мислех, че е правен с Фотошоп, а то било на живо. Grinning
Тук и организациите яко прекаляват според мен, но то на тях им е в стила, а може и популярност да търсят.
Виж целия пост
# 484
Така, да върна темата в забавната ѝ част.
Преди години идва мъжа на най-добрата ми приятелка (японец) на посещение. Всичко наред, хареса ми София.
Сядаме една вечер на кръчма. Човека изпи една ракия, хареса му. Поръчахме още. На средата на втората чаша, този човек, който обясняваше до преди малко как всичко му харесва, млъкна, заби нос надолу и мълчи. Почваме да се споглеждаме, чудим се ние ли го обидихме, нещо не му хареса в храната ли, какво?
На следващия ден се извинява на всички, защото се бил... Напил. Единствената разлика беше, че мълчеше, въобще не се разбираше да му има нещо. Японски особености.
Иначе яде дробчета по селски, беше приятно изненадан и му харесаха. За боза не помня дали му предлагахме, но шопска салата и таратор хареса.
Беше много впечатлен, когато ходихме до Копривщица с влак. Само гледаше през прозореца и се чудеше как така има толкова разстояние между селищата. Хареса му природата определено. Не че в Япония няма приказни места, но там рядко се среща да има такова голямо разстояние чиста природа.
Най-впечатлен остана обаче от щанда с кисело мляко във Фантастико. Дори си го снима за спомен. Миналата година му "върнах жеста", когато снимах щанда със нори във Япония.
В скрит текст, защото е спам.
Скрит текст:
Нормалните, пораснали хора, знаят за слабите си места. Може и да ги засегнеш, но няма да пристъпят към насилие.
Какво като ми каже, че съм дебела. Еми да, дебела съм. Мерси за констатацията. Чао. Не сърдене, още по-малко шамари. За да се принизиш до това ниво, да удряш който и да е, особенно човек, който се очаква да обичаш, имаш големи липси във възпитание, интелект и самочувствие.
Психическото насилие, с което го оправдават някой, си има ясно изразена клиника. И тя не е споменаване, че мистъра не е хванал риба.
Виж целия пост
# 485
Оляхте се вече. Няколко страници спам. Язък за темата.
Виж целия пост
# 486
Заключвам.
За да е ясно защо, оставям няколко коментара.
После ще разчистя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия