Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде в Бургас? (57)

  • 39 899
  • 737
# 675
Здравейте! Къде мога да оставя за поправка плейстейшън 4, вече не е гаранционен. Ще ми препоръчате ли изпитано местенце, мерси!
Виж целия пост
# 676
Здравейте, благодаря за отговорите относно сервиза на Зора. За щастие, не се наложи да го търся, замениха ми стоката с друга бройка в магазина и ми казаха, че ако и с нея има проблем, вече ще се ходи в сервиз. Засега всичко е наред.
Виж целия пост
# 677
Здравейте! Предстои ни местене с Бургас и от известно време разглеждаме квартири онлайн. Някой от вас да има опит или впечатления за коректна брокерска фирма или конкретен брокер?
 Към това искам да питам тези от вас, които сте на парно доволни ли сте от услугата понеже това е втората ни чуденка (на парно или климатик да е квартирата).
Благодаря предварително!!! ☺☺
Виж целия пост
# 678
Имате късмет, че в момента по-лесно се намират квартири. Обединени български брокери май са най-добри. Била съм на парно и на климатик, но не бих повторила. Но малко места в Бургас имат парно още.
Виж целия пост
# 679
Аз съм на парно. Много съм доволна. Топло е навсякъде, дори и в банята и коридора. Не плащаме много, защото блока ни е голям и почти всички го ползват. Топлата вода също е голямо удобство. Има винаги и не се налага да се съобразяваш с обема на бойлер. Живяла съм в блок без топлофикация. С климатик ми беше студено, особено ако не е саниран. В банята беше ледник.
Виж целия пост
# 680
Има значение колко от живеещите в блока ползват парното и топлата вода. Не е нормално да се плаща по 7 лв. за кубик топла вода.
Виж целия пост
# 681
О, ние сме стигали до 45 лева кубика, оказа се, че всички постепенно са се отказали и сме останали 3 апартамента. Естествено, че и ние се отказахме, ама къпането последните няколко месеца беше все едно в златна баня с диамантена вода.
Виж целия пост
# 682
Мога да препоръчам i-brokers, но от опит на наемодател. Телефон на конкретна брокерка мога да дам на лични. Много опит имам с брокери, и като купувач, и като продавач. Масово това са глупави хора с огромно самочувствие, които само гледат да си приберат комисионната, без да ги е еня за клиента им. На какви ли не лъжи за имоти съм се наслушала през годините.
За парното - разбира се, че е най-хубаво с парно, но ако ползват повечето хора в блока. Тогава е най-топло и най-изгодно.
Виж целия пост
# 683
Има значение колко от живеещите в блока ползват парното и топлата вода. Не е нормално да се плаща по 7 лв. за кубик топла вода.

А колко мислите, че е нормално да е кубика. Нашата вода от години варира между 8 и 10лв кубика. Ако съм с бойлер, който работи денонощно, ще ми е по-скъпо. Отоплението плюс топлата вода общо ми излиза между 60 и 100лв на месец в зависимост от времето навън и не ми се налага да затварям вратите за да не "излиза топлината". Трима души сме и по цял ден и нощ работи отоплението. Но иначе наистина, колкото е по голям блока, е по-евтино.
Виж целия пост
# 684
Привет! Моля за мнения и препоръки за интериорен дизайнер и ориентировъчна цена?
Виж целия пост
# 685
За какъв обект търсите интериорен дизайнер?
Виж целия пост
# 686
Включвам се и аз с мнение за Топлофикация, в момента в който почнахме да плащаме 250-300лв за двустаен апартамент се отказахме от услугите й. Преди години можеше и слава богу се отървахме- топлата ни вода беше м/у 10-15лв на кубик. Сега живеем в тристаен апартамент, с постоянно включен бойлер и сметките ни са много по ниски. Имаше много хора, които крадяха и ние плащахме.
Виж целия пост
# 687
И ние преди доста години се отказахме от топлофикация.
Влизам да се къпя,топлата вода ту я има,ту я няма. Парно не пускахме изобщо.
На бойлер сме и съм доволна. Имаме топла вода,колкото си искаш. Апартамента ни е топъл.Ако стане много студено,пускаме духалка. Това ни е отоплението.
Виж целия пост
# 688
Благодаря ви много за отговорите, ще имам предвид какво споделихте! Явно нещата зависят от много фактори.
Виж целия пост
# 689
Всичко зависи от управата на блока. Ако не поемат строг контрол ще има кражби и високи сметки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия