Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СУ Графичен дизайн бакалавър

  • 274
  • 1
Някой може ли да сподели своя опит или впечатления от специалността? Simple Smile Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравей,
Лично според мен тази специалност няма особено голяма реализация в България. Също така ако учиш нещо такова в университет, те чакат 4 или 5 дълги, скучни години на обучение. Аз съм работила известно време като "графичен дизайнер", а уча в инженерна специалност. За работодателя е важно какви програми умееш и дали имаш базови познания, усет за нещата. На останалото те учат на място. Ако искаш да работиш това - по-добре запиши в СофтУни. Аз самата съм преминала няколко от техните курсове за различни програми, има безплатни курсове, които са базови, но можеш да пробваш, за да видиш дали ще ти хареса начина на обучение.
П.С. Много хора живеят с илюзията, че графичните дизайнери взимат много пари, но това далеч не е така. Аз бях на 4ч. договор, но и колегите, които имаха години стаж, също не взимаха кой знае какви заплати, според стандарта в София, естествено.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия