Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся дом на котета

  • 1 429
  • 5
Здравейте на всички вас, които обичате животни и в частност котки,

За първи път стартирам тема тук и се надявам да е на късмет - както на мен, така и на мъниците, които са главните герои тук, така и на вас, които ще станете техните нови стопани! Вече успях да намеря дом на 6 котенца и остават тези 3 котета!

Мъниците, които ви представям по-долу, са котенца на вече близо два месеца (без ден-два-три). През това време се грижех за тях и сега е време всяко да си има свой добър дом с любящи стопани. Най-хубавото нещо би било поне две от тях да останат заедно (две са от едно котило), но в основата на усилията ми е те да си имат дом и да знам, че хората, които ще ги вземат, ще ги обичат и ще се грижат истински за тях с топлина и любов, защото с такава са отгледани както от мами котки, така и от мами хора (и аз в това число Smile).

Мисля, че и трите са момиченца. Игриви са, хранят се добре, вече започнаха да не търсят мляко и бозаене, както преди. И е важно да се отбележи, че са свикнали с хората и като ги повикаш, идват, заиграват се, закачат се. Също така е важно да ви споделя, че бяха на ветеринар, защото бяха малко болни - някакъв вирус, лечението им свърши и сега са отново както преди - тичат и играят. Две от тях са обезпаразитени - сивото и бяло и кафеникаво/сиво-шареното, те бяха и тези, които преболедуваха за кратко.

На ваше разположение съм за всякаква информация!

Вярвам, че много скоро с общи усилия ще им осигурим дом/домове!

Поздрави,
Павла

Скрит текст:


Виж целия пост
# 1
Пробвайте и във фейсбук групи , Базар и ОЛХ .
Виж целия пост
# 2
Пробвайте и във фейсбук групи , Базар и ОЛХ .

И трите изброени са много рискови!!! Има идиоти, които от тези платформи си търсят храна за змиите! Има всякаква измет! Даже днес в една от страниците за котки беше постнат един такъв змиегледач, който си търси уж да осинови!
Виж целия пост
# 3
Три спасени котки съм подарила през тези платформи . Живи и здрави са си , новите собственици ми изпращат често снимки . Като се срещнеш с човек може да прецениш за какво иска дадено животно .
Виж целия пост
# 4
Здравейте!
И аз се опитвам отчаяно да намеря дом на два мъника. Мъжко и женско са, на няма и месец.Много са малки още и искат много грижи. Майката ги е изоставила или й се е случило нещо , не знам .Но я няма.Правя каквото мога,но имайки предвид ,че ги гледам във фирмата ,в която работя просто не е достатъчно.За съжаление не мога да ги взема и вкъщи, тъй като имам куче с непоносимост към други животни.Много са сладки, любвеобилни и игриви.
Обезпаразитени са и се хранят самички. Много искам да им намеря дом и някой, който да да ги обича и да се грижи за тях ,така както заслужават.Ако някой може да помогне по какъвто и да е начин ще съм адски благодарна.
Виж целия пост
# 5
Привет,

С голямо закъснение, но котенцата, на които търсех дом, когато стартирах тази тема, отдавна си намериха! Прекрасни стопани ги взеха! И така успях да намеря дом на 7 котенца от 10 (две си останаха за мен, едничко майка му безследно го отнесе някъде).

Но уви, както повелява цикълът на живота, в моя двор се родиха отново 3 котенца (не успях бързо да реагирам за кастрация на голямата котка и се случи второто й раждане). Сега са на месец и половина. Търся им добри и грижовни стопани. От едно котило са, здрави са, майката също е в добро здраве, игриви са, свикнали са с човешко присъствие - закачки и гушкане, само като чуят човешки глас и тричките изскачат заедно от леглото им и тичат. Предимно се хранят сами - с бебешки гранули, като майка им все по-рядко им дава да бозаят.

Най-голямата ми тревога е, че идва късна есен и после студена зима. Различна ще е грижата, която всяко индивидуално ще си получи от собствено семейство. Затова нека им го осигурим! Animal Cat

Оставям своя телефонен номер, свържете се - +359876 03 4541.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия