Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тези мисли не ми дават покой, как да се справя

  • 4 368
  • 21
Здравейте, имам огромен проблем. Не знам обсебване ли се нарича или страх. Става въпрос за един мъж с който не можем да имаме сериозни отношения, заради различия в религията. Ние не подържаме вече отношения и комуникация, но сме били гаджета да кажем. Аз дори го нямам в фейсбук, вече а го следя постоянно, коя му харесва снимките , постовете, страх ме е че ще си намери момиче от неговата вяра. Постоянно ме е страх за това, а аз искам да е щастлив дори и да не сме заедно. Полудявам не ми дават покой тези мисли, наблюдавам го , ревнувам го и го мисля къде е с кого и какво прави.Аз не го обичам , нито съм влюбена, но някак си изпитвам много силна връзка с него. И само страх страх , данеби да се обвърже с друга, знам че ще стане но... Той е на 29г
Виж целия пост
# 1
Звучиш като влюбена или като човек, с когото са скъсали внезапно и неочаквано и, който не може да преодолее раздялата. Защо религията да е проблем? Не сме в 19 век. Той скъса с теб и изтъкна религията ти като причина ли?

Ако е така, смятам, че това не е истинската причина, а просто замазване на очите за да го приемеш без да му досаждаш.

Спри да го следиш, намери си занимания, които да ти запълват времето. Сигурно си млада, имаш приятели, излизай, работи, намери си хоби. И това ще мине. Кофти е и отнема време, но пък от това не се умира.
Виж целия пост
# 2
Намери си ново гадже, нова работа и ако това не помогне - роди дете. Сериозно, занимаваш се с глупости от скука.
Виж целия пост
# 3
И каква е драмата с религията всъщност?
Виж целия пост
# 4
Защо религията да е проблем? Не сме в 19 век
Проблем е за повечето мюсюлмански общности да се женят за друговерци. Дори и в по-светски страни като Турция и Казахстан примерно.
Виж целия пост
# 5
Живота е това което ни се случва докато тъжим за миналото и мечтаем за бъдещето.
Позволи си да си намериш партньор и хобита, нещо което ти запълва времето. И нуждата да следваш профилът му ще отмре.
Виж целия пост
# 6
Авторката звучи като влюбена и зарязана внезапно жена.Престанете да го следите/това фейсбук е голяма беля/.Намерете си работа,хоби,и смислени занимания.Постепенно увлечението ще избледнее.
Виж целия пост
# 7
Намери си нещо друго, което да поглъща вниманието ти, с идеалния случай- друг мъж. Колкото повече мислиш за него, толкова повече задълбаваш проблема в главата ти.
Виж целия пост
# 8
Нима мечтаеш да им приемеш религията им и да те заробят във семейството им ?
Няма смисъл...
А момичето, с което ще бъде няма да му лайква снимките.
Виж целия пост
# 9
Разбрах каква е ситуацията, всичко е наред . Благодаря за отговорите
Виж целия пост
# 10
Ти нямаш ли самочувствие,самоуважение?
Мъжете ли се свършиха,че си тръгнала да го следиш във фб...и да жалиш за него..?
Защо си причиняваш такова нещо?
Религията е проблем.Да,разбирам.За мен също това щеше да е проблемПродължаваш напред и толкоз.

Виж целия пост
# 11
Ако е мюсюлманин може да е за добре, въпреки, че има и добри примери, но и много не добри на такива връзки - християнка с мюсюлманин.

А пък тея жени които си "плюят" на вярата и приемат исляма и започват да живеят точни като жените в ислямските държави, за мен те не се в всичкия си и няма добро мнение за такива.

Нямам и добро мнение за исляма, защото в тази идеология жените имат права колкото и кучетата.
Виж целия пост
# 12
Връзката ви може би е кармична. Направи си регресия и ще разбереш. Аз така бях обсебена от един - но хем бях влюбена, хем не исках да се женя за него, не го обичах и не ми дремеше. Дори като умря нищо не ми трепна. Но пък не знам защо до последно се интересувах от живота му. Много странно любопитство. За мен това са кармични отношения
Виж целия пост
# 13
Връзката ви може би е кармична. Направи си регресия и ще разбереш. Аз така бях обсебена от един - но хем бях влюбена, хем не исках да се женя за него, не го обичах и не ми дремеше. Дори като умря нищо не ми препна. Но пък не знам защо до последно се интересувах от живота му. Много странно любопитство. За мен това са кармични отношения
Как се прави регресия?
Виж целия пост
# 14
Има нещо такова
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия