Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Банка ОББ?

  • 1 094
  • 6
Здравейте на всички.Налага ми се да изтегля пари от банковата си сметка от банка ОББ ,но те не работят в събота.Знае ли някой дали някъде из София има дежурен клон на ОББ.Казаха ми ,че из моловете има но къде?
Виж целия пост
# 1
Днес е неделя май, нямаш ли карта от банкомат да изтеглиш пари
Виж целия пост
# 2
Според съобщение на собствената им страница, от 19.03 нямат клонове, които да работят с удължено работно време или в почивни дни.
Виж целия пост
# 3
Май ще я сменям тази банка.Почти всички банки имат клонове из моловете който работят в събота.Работя от понеделник до петък до 19ч и не мога да отида до офис пред седмица и затова в събота тогава ми е почивен ден.
Виж целия пост
# 4
Аз не знам защо изобщо трябва да теглиш от банка. Почти навсякъде можеш да плащаш директно с карта. Ако ти трябва по-малка сума в брой, може да се изтегли от всеки банкомат. Ако е по-голяма сумата, може да се направи превод през онлайн банкирането. Изобщо варианти има много.
Виж целия пост
# 5
За да пита явно няма карта към тази сметка. Случва се. И аз едната си сметка я ползвам само на гише. Имам си причини. Другата е картова.
Виж целия пост
# 6
Имам запорирана сметка и не мога да тегля от банкомат и затова от банка на гише.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия