Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Редно ли е да ни викат за ваксина месец и половина преди детето да е навършило 6 години?

  • 1 676
  • 20
# 15
Не разбирам 20.08 примерно за "наесен" ли минава? Защото сега е средата на юли и коментарите са от типа сякаш след 2 седмици идва есента. Или докторът няма да работи през целия август?
Виж целия пост
# 16
Няма никакво значение кога идва есента, въпросът е има ли проблем ваксината да се сложи ПРЕДИ навършване на възрастта и отговорът е "не, няма проблем". Иначе разбира се, че не е абсолютно наложително да се сложи точно днес.
Виж целия пост
# 17
Това ясно, но масово пишат "по-добре сега отколкото наесен". И затова питам август месец защо никой не го брои. Пак е почти "сега" и не е предварително. Може да няма проблем предварително, но след като има правила, защо постоянно трябва да се измислят отклонения.
Виж целия пост
# 18
Не бих сложила ваксина по-рано, ако ще и президента да ми се обади. А сега с тая корона пък хептен. Даже тази за която пишете, на моето дете беше поставена като беше на 7-отложих заради здравословни причини. И друго-вече преди всяка ваксина пускам задължително ПКК и урина. Ако не е ок-няма ваксина.
Виж целия пост
# 19
Здравейте!
Редно ли е да ни викат за ваксина месец и половина преди детето да е навършило 6 години? Днес педиатърката се обадила на мъжа ми за ваксината на 6 годинки , а детето още няма 6- става на 6 след 1 месец и половина.

Здравейте!Ваксините не се ли поставят в годината , в която се навършва определената възраст? 1 месец не е от голямо значение. Като изключим короната, сега е времето с най-малко вируси като че ли. Не се знае есента и зимата какво ще е положението. Мисля, че е идеален момент за това.
Виж целия пост
# 20
Нямате причина да отлагате, аз не бих.
Идват смутни времена, а месец по-рано и то за вече пораснало дете е нереално да се тревожите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия