Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно ли е общуване чрез енергиино поле?

  • 3 738
  • 18
# 15
До колкото знам и без да съм ходила масово по места , където могат сериозно да ти объркат всичко, но все пак са се опитвали да ми обяснят - когато човек общува с някой , ако другия е нещо като енергиен потребител, първия един вид отдава ( без задължително да е осъзнато) от себе си и на другия нещата се получават и успява благодарение на енергия вероятно, този който отдава леко забатачва, има си нещо вярно ако някой е ходил някъде и те е  обърнал един вид да му служиш , нещо от сорта, факт е че много неща в момента мога да си ги обясня само така
Аз въобще не мога да разбера това обяснение?!? С всеки един човек, с когото общуваме става обмен на енергия и това е напълно естествен процес, тъй като всичко е енергия - звукова, светлинна, кинетична, вибрационно, потенциална и т.н.
За да ти черпи енергия някой, трябва да знае как да установи връзка. Като вече това може да бъде осъзнато и целенасочено или човека неосъзнато да е проводник на такиви сили, които да черпят енергия от друг човек през него. Създават се енергийни нишки, чрез които се  свързват с човека. Има и такива , които работят с хипнотични методи и се случва същото нещо. Но всеки проблем си има и решение. Има начини с които тези връзки да се прекъснат.
А иначе примера с Брад Пит не може да стане, защото връзката трябва да бъде двупосочна, за да се случат нещата. Тоест, той няма как да мисли за нас, ако не знае, че съществуваме.
Вид общуване чрез енергийно поле е ходенето при ясновидки. Част от информацията я взимат именно от енергийното ни поле или както се нарича аура.
Виж целия пост
# 16
А ти можеш ли да премахваш такива нишки с твоите ритуали? Една нощ се поразсъних нещо и видях нещо като въжета над мен (около 2 метра над земята). Като се разсъних повече постепенно избледняха. Това ли са тези нишки? Пак в тази стая други са виждали сенки на птици да кражат над спящ човек.
Виж целия пост
# 17
Постоянно мисля за човек от миналото ми, някак остана в сърцето ми и изведнъж се появи тази седмица и се свърза с мен. Според вас случайно ли е? Дали е мислил и той за мен? Възможно ли е енергийно да съм се свързала по някакъв начин?
Виж целия пост
# 18
Да,аз вярвам в това,защото ми се е случвало.И мога да дам много примери,които ми се случват от доста години ..Това общуване чрез енергия между двама души се нарича "Астрална пъпна връв"..Аз съм прочела книгата на Карин Брандъл "Енергийни влияния и зависимости" И там ще разбереш за какво точно става дума..Ще ти се изяснят всички въпроси... 🙂

Само да кажа, че книгата вече не се предлага и ако искате да я прочетете я има в архива на спиралата
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия