Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

12-то училище София мнения за гимназията

  • 650
  • 6
Примет на всички,
Детето е прието в 8-ми клас на първо класиране в 12-то училище, паралелка с немски език.
Моля за впечатления и мнения родители на деца, които учат в момента там или скоро са завършили. Много ще ми помогнете, благодаря предварително на всички изразили мнение.
Виж целия пост
# 1
Здравейте, моята дъщеря, завърши 12 СУ с немски, като цяло съм доволна от училището, държи се на дисциплината имах добра комуникация с класната ѝ. Ако търсите немския като език и не ви достига бал за другите училището е добра алтернатива. Питайте конкретни какво Ви интересува.
Виж целия пост
# 2
Много благодаря, Надежда, за бързия отговор. Това мнение донякъде ме успокоява. Simple Smile Пък и 12-то училище ни е удобно като локация. Но най-важното е дали често им се сменят учителите, особено по немски. Карат ли ги да учат, вашата дъщеря успя ли да проговори активно немски накрая или имаше нужда от допълнителни уроци и школи по езика?
Виж целия пост
# 3
За петте години, нямахме сменен учител по езиците, БЕЛ и математика. Едиственно не съм сигурна за химията дали не се смени. За съжаление тя така и не хареса езика и не го говори активно.
Виж целия пост
# 4
Много благодаря за това мнение, ценно ми е и ме успокоява, защото смяната на учители по основния език не е хубаво нещо. А по другите предмети - БЕЛ и МАТ как стоеше въпросът - гонеха ли ги да учат и изискваха ли? Имаха ли различни клубове и извънкласни занимания? И как преценяваш базата вътре в училището? Предварително ти благодаря.
Виж целия пост
# 5
Извинявай, че сега пиша, но съм пропуснала.
Ами който си учи има поле за изява. Като клубове не си спомням дали е имало много, а относно базата непрекъснато я обновяват.
Виж целия пост
# 6
Много ти благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия