Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бром тимолбау

  • 414
  • 3
Здравейте момичета, бременна съм и има риск от изтичане на околоплодни води. Моята АГ ми препоръча да си купя превръзки за околоплодни води, но не открихме в аптеките. Прочетох за бром тимолбау - реактива, който използват в болниците и капят върху превръзка, за да разберат има ли околоплодна течност. Успях да намеря него и пристигна доста бързо, само че не мога да разбера точно как се ползва. Ако има някой, който го е ползвал и да сподели информация 🙄 Ако не пак ще търся от тези превръзки.
Виж целия пост
# 1
Не е ли по-добре да постъпиш в болница?Ако ти изтичат водите,така или иначе ще го направиш.
Виж целия пост
# 2
Не е ли по-добре да постъпиш в болница?Ако ти изтичат водите,така или иначе ще го направиш.
Няма как да стоя до края на бременността в болница и да чакам да ми изтекат водите 🤷‍♀️ Не се знае дали ми изтичат, по-скоро има голям риск.
Виж целия пост
# 3
Защо да няма как?Аз съм лежала много дълго в болница и докато бях там правиха този тест с превръзките на една жена,на която и дадоха отрицателен резултат,а всъщност си бяха водите.Мисълта ми е че там ще си под наблюдение и ако всичко е наред до ден,два ще те изпишат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия